Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Taximestistrul caracalean care a omoarat in bataie un batran e judecat in stare de arest

Taximestistrul caracalean care a omoarat in bataie un batran e judecat in stare de arest

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Marius Duta, taximetristul care a omorat in bataie un batran din Caracal, in luna februarie, informeaza Agerpres.

Taximetristul va fi judecat de magistratii Tribunalului Olt pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

Procurorii bucuresteni au preluat acest dosar de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, dupa ce presa a semnalat ca procurorii din Slatina au decis sa-l cerceteze pe Marius Duta in libertate, desi acesta savarsise o infractiune cu violenta.

Pe 8 februarie, o masina condusa de Oprea Marcu, in varsta de 65 de ani, din cauza conditiilor meteo nefavorabile a acrosat oglinda unui taxi marca VW Golf in care se afla Marius Duta, pe strada Mihai Eminescu din Caracal.

Furios ca a ramas fara oglinda, taximetristul a plecat in urmarirea batranului, l-a oprit in fata blocului in care acesta domicilia. intre cei doi a izbucnit o cearta violenta, dupa care taximetristul i-a aplicat batranului mai multe lovituri in zona capului, pana cand Oprea Marcu a lesinat. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, dar ca urmare a evolutiei nefavorabile postoperatorii, a decedat la 18 februarie 2010.

0 comentariu

Big Dog 23-05-2010 - 08:28

Secureii privatizati aflati in juriu, nu fac altceva decat sa fure ideile interesante ale fraierilor care se prezinta in fata lor, dupa care ii iau in bascalie.
Daca ai de gand sa faci ceva, ia-o de jos, dezvolta afacerea fara sa te incurci cu escrocii, cum fac chinezii emigrati in SUA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult