Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Taximetrist omorât în bătaie pentru un loc de parcare

Taximetrist omorât în bătaie pentru un loc de parcare

scris de B.C.R
0 afisari

Un şofer de taxi din Capitală a fost omorât în bătaie, în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Titan, de un tânăr cu care s-a certat din cauza unui loc de parcare, acesta fiind reţinut pentru omor calificat, a declarat comisarul-şef Diana Sarca, de la Poliţia Capitalei, citat de Mediafax.

taximetrist omorat in bataie pentru un loc de parcare in cartierul titanPotrivit comisarului şef Diana Sarca, cei doi bărbaţii au avut un schimb dur de replici, s-au înjurat, după care s-au îmbrâncit de mai multe ori. Taximetristul, în vârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-a lovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit.

Martorii au chemat poliţia şi ambulanţa, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj SMURD, care însă nu l-a putut resuscita pe taximetrist.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 13 la scurt timp după incident, el fiind cercetat pentru omor calificat. Tânărul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă şi riscă o pedeapsă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Cadavrul taximetristului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult