Acasa Actualitate-InternaInvestigatii TB a decis cercetarea în libertate a lui Andrei Mărgăritescu

TB a decis cercetarea în libertate a lui Andrei Mărgăritescu

scris de M.A.
2 afisari

Tribunalul Bucureşti a decis ca mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu să fie cercetat în libertate pentru tăinuire în dosarul privind furtul unor maşini de lux, iar în cazul celorlalţi şase reţinuţi a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel.  

 

Andrei Margaritescu (dinamovisti.gsp.ro)

Andrei Margaritescu (foto: dinamovisti.gsp.ro)

 Andrei Mărgăritescu şi alte şase persoane au fost reţinute, marţi, de procurorii Parchetului Capitalei, după ce au fost audiaţi la Serviciul Furturi Auto, în dosarul privind furtul unor maşini de lux, transmite Mediafax.  Procurorii au cerut Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile în cazul celor şapte reţinuţi. Instanţa a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă în cazul lui Andrei Mărgăritescu, dispunând ca fotbalistul dinamovist să fie cercetat în libertate, cu interdicţie de a părăsi ţara. În cazul celorlalte şase persoane reţinute în acest caz instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Decizia poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti atât de către procurori, în cazul lui Mărgăritescu, cât şi de cei şase pentru care instanţa a dispus arestarea preventivă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult