Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Televiziunile au aflat ca ANI il verifica pe Becali

Televiziunile au aflat ca ANI il verifica pe Becali

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Posturile de televiziune Realitatea TV si Antena 3 au aflat luni, cu intarziere de aproape o saptamana, ca Gigi Becali este cercetat iar la avere de catre inspectorii Agentiei Nationale de Integritate.

Reamintim colegilor nostri ca ANI s-a sesizat la inceputul saptamanii trecute, ca urmare a dezvaluirilor din ziuaveche.ro referitoare la o serie de imprumuturi dubioase acordate de Becali unor apropiati ai sai patroni ai serelor Leoser SA. Despre care Becali declarase candva in presa ca ii apartin. Ziuaveche.ro a semnalat posibilitatea ca prin imprumuturile de zeci de milioane de euro acordate de Becali unor rude sa detina mascat active precum Leoser SA, Clubul Steaua si altele, pentru a nu putea fi executat de ANAF. Becali a refuzat sa raspunda intrebarilor noastre despre situatia averilor si intereselor sale, ba chiar ne-a bagat in p..a lui intr-un mod golanesc, nedemn de un europarlamentar. Vinerea trecuta, insasi secretarul general al ANI, Horia Georgescu, a fost prezent in redactia noastra si a reconfirmat informatia potrivit careia Becali face in prezent obiectul unor noi verificari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult