Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tentativă de jaf la o bancă din Piteşti

Tentativă de jaf la o bancă din Piteşti

scris de M.A.
3 afisari

Un bărbat care avea faţa acoperită cu o cagulă a intrat, joi dimneaţă, în sucursala unei bănci din centrul municipiului Piteşti, a încercat să meargă la unul dintre ghişee, însă a avut o altercaţie cu agentul de pază al unităţii, după care a părăsit în fugă clădirea.

Tentativă de jaf la o bancă din Piteşti

foto: antena3.ro

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatul a intrat în sucursala bancară cu faţa acoperită, a avut o altercaţie cu agentul de pază al unităţii, iar apoi a fugit, transmite Mediafax. Ulterior, a fost apăsat butonul de panică al unităţii bancare, iar reprezetanţii firmei de pază au sunat la numărul de urgenţă 112 solicitând intervenţia poliţiştilor. „Din primele date este vorba de o tentativă de jaf, bărbatul nu a reuşit să ia bani sau alte bunuri din unitatea bancară. În acest moment s-au instituit filtre rutiere la intrările şi la ieşirile din Piteşti, iar poliţiştii au început cercetările pentru identificarea bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent şef Laura Folea.

4 comentarii

Morkova Vesela 17-02-2011 - 13:19

Huhule, ce-ai cautat la Pitesti, bai?
Si nu gaseai si tu o masca cu chipul lui Basescu?
Cu cagula e prea banal, asa sa sti!

Huhu Ciu 17-02-2011 - 15:35

Sictir securistule-pedelist-portocaliu!

ParpangheL TO WESSELAA 17-02-2011 - 16:52

I-se potriveste orice masca, ca personal nu are fata! E cameleonic,huhu-re-zuu!

Huhu Ciu 17-02-2011 - 18:49

Tocmai ai descris toti pedelistii si pe tine cameleon basist-portocaliu-pedelist, ptiu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult