Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Testamentul patronului Aldis Cui a lăsat George Naghi averea

Testamentul patronului Aldis Cui a lăsat George Naghi averea

scris de L.M.
5 afisari

Averea lui George Naghi ar reveni soţiei sale, potrivit testamentului lăsat de patronul Aldis.

foto:zf.ro

Vasile Ţăranu, cel mai bun prieten al lui George Naghi, a declarat pentru Realitatea TV că există un testament scris în urmă cu câţiva ani.

În testament ar scrie că averea îi revine soţiei sale, Alina Naghi.

Naghi are doi moştenitori “de sânge” din primele două căsătorii: Valentina şi Doru. Soţia sa, Alina, supravieţuitoare a accidentului nautic în care milionarul George Naghi şi-a pierdut viaţa, are o fiică, Gina.

Înmormântarea patronului Aldis, George Naghi va avea loc miercuri, în jurul orei 13.00.

5 comentarii

Ereticul 10-08-2011 - 21:05

Copiii sunt mostenitori rezervatari si nu pot fi inlaturati de la succesiune decat pentru motive grave (tetativa de omor, defaimare grava) -> prin testament defunctul nu-i poate lasa sotiei supravietuitoare intreaga avere, dar este adevarat ca sotia poate sa administreze in viitor intreaga afacere.

urbos 10-08-2011 - 21:15

In mod normal oricine are dreptul sa lase averea cui vrea. Dar la noi e gandit cu curu. Un testament n-ar putea fi atacat decat daca se pune la indoiala discernamantul respectivului sau daca se poate dovedi ca a fost fortat sa scrie un astfel de testament.

Ereticul 10-08-2011 - 21:35

Ar trebui, dar pe mine nu asta ma deranjeaza ci articolele care cauta senzatia in defavoarea rigorii tehnice (legislatiei in vigoare, in cazul de fata): ieri greseau cotele succesorale, astazi nu tin cont de mostenitorii rezervatari. Sunt curios ce titluri o sa scoata maine …

deli 10-08-2011 - 21:27

legile permisive din Ro.nasc miliardarii in euro,imbuibatii avari nu-si mai incap in piele de atata lux si o iau razna asa cum vedeti,ba cu masini cu mii de cai putere,aviaone,iahturi su nu-i exclus sa auzim si de navete spatiale in caz de cutremur! dar are grija D-zeu de lichelele astea si-i mai triaza dupa cum stie EL! uitati-va la averea M.zavoranu daca e furata si poate mii de oameni au avut de suferit,,se v-a alege praful de ea ca si de cele doua ,,protagoniste odioase”

stefan 11-08-2011 - 01:20

sunt flrin am 15 ani si vin cu mare rugaminte la dumneavoastra. au trecut
sarbatorile de paste, iar noi nu am avut ce pune deloc pe masa la fel ca toti
oamenii. nu am avut de unde pentru ca lucreaza mama pentru 500 de lei la matura
pe strada.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la oamenii care
ne mai dau e datorie, si oamenii care ne mai dau imprumut , iar noi numai
ramanem cu nimec. daca puteti sa ne ajutati cu ce puteti va las numarul meu de
telefon. va multumesc. 0731806200

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult