Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Timiş: Femeie înjunghiată de soţ, spitalizată; presupusul soţ, găsit carbonizat în urma unui incendiu

Timiş: Femeie înjunghiată de soţ, spitalizată; presupusul soţ, găsit carbonizat în urma unui incendiu

scris de Misu Andrei
209 Afisari

Autorităţile din Timiş intervin, luni, la Moşniţa Veche, unde o femeie a fost înjunghiată în zona gâtului de către partener, fiind preluată de echipaje medicale. Bărbatul şi-a dat foc într-o anexă, pompierii găsind trupul carbonizat.

UPDATE: ”La data de 8 Aprilie 2024, în jurul orei 11:38, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Moşniţa Veche, a avut loc o altercaţie între un bărbat şi o femeie, femeia prezentând o plagă la nivelul gâtului. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni, IPJ Timiş. 

Sursa citată a precizat că, ulterior, ar fi  fost incendiată o anexă a locuinţei, în interiorul acestei fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane.

 
”Poliţiştii aflaţi la faţa locului efectuează verificări în vederea stabilirii identităţii cadavrului şi stabilirea întregii situaţii de fapt”, a mai transmis Poliţia. 

 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Surse judiciare au declarat, luni, pentru News.ro, că mai multe echipaje de Poliţie, medicale şi de pompieri intervin la Moşniţa Veche.

O femeie a fost înjunghiată de partenerul de viaţă, dar încă nu s-a stabilit dacă este soţul sau concubinul ei.

Ea a fost preluată de către medici cu plăgi în zona gâtului.

În gospodăria celor doi a izbucnit un incendiu la o anexă, dar deocamdată nu se ştie dacă focul a fost provocat de către bărbat înainte de a dispărea sau dacă şi-a dat foc în acea anexă.

La faţa locului intervin pompierii.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS