Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tobă: Toţi şefii MAI au beneficiat de echipaj de însoţire din 2005

Tobă: Toţi şefii MAI au beneficiat de echipaj de însoţire din 2005

scris de C.F.V.
5 afisari

Ministrul de Interne, Petre Tobă, fost şef al Poliţiei Române, a afirmat, joi, că toţi miniştrii de Interne din 2005 şi până în prezent au beneficiat de un echipaj pentru fluidizarea traficului, indiferent cine era ministrul sau cine era şeful Poliţiei.

Seful Politie Romane Petre Toba la DNA in cazul Nastase

Petre Toba

Petre Tobă a fost întrebat de jurnalişti, la finalul şedinţei de bilanţ al DNA, la care a participat, dacă i s-a părut normal, ca şef al Poliţiei Române, ca fostul ministrul de Interne Gabriel Oprea să beneficieze de un echipaj care să îl însoţească.

Orice ministru de Interne din 2005 a beneficiat de un echipaj de poliţie rutieră, care a făcut parte din dispozitivul de protecţie, iar la solicitare fluidiza deplasarea maşinii demnitarului. Din 2005, indiferent cine a fost ministru de Interne sau cine a fostul şeful Poliţiei„, a explicat ministrul Tobă.

Petre Tobă a fost şef al Poliţiei Române în perioada în care Gabriel Oprea a fost ministru de Interne, fiind în fruntea acestei instituţii şi în momentul semnării protocolului de colaborare între MAI, Poliţie şi Ministerul Public în urma căruia de un dispozitiv al Poliţiei a beneficiat şi fostul procuror general Tiberiu Niţu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult