Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Topul salariilor incasate de sefii politiei din fiecare judet

Topul salariilor incasate de sefii politiei din fiecare judet

scris de M.A.
8 afisari

Uluitor sau nu, criza nu exista pentru toti romanii, nici macar pentru toti bugetarii. Unora dintre angajatii din sectorul de stat le-au crescut salariile aproape constant, chiar daca ne aflam – inca – in plina criza economica.

Topul salariilor incasate de sefii politiei din fiecare judet

Topul salariilor incasate de sefii politiei din fiecare judet

Ca de obicei, cei care nu prea au de suferit in vremuri triste sunt angajatii de la varf. Clasa sefilor, cu alte cuvinte! Si exact acest lucru se intampla si in Politia Romana.

Econtext va arata ce salarii au politistii sefi din Romania. Mai precis, ce salarii au sefii inspectoratelor judetene de politie. Cu alte cuvinte, sefii sectiilor de politie din fiecare judet din tara. Sefii politiei din fiecare judet. Si este vorba despre salariul lunar net. Datele provind din declaratiile acestora de avere.

Politisti

In total, din cele 41 de judete, avem date despre 40 de sefi (in Teleorman nu a ajuns inca legea privind declararea averii). Din cei 40 de sefi de politie ramasi, cel mai mare salariu il incaseaza Radu Sandu Moldovan, seful Inspectoratului Judetean de Politie Harghita.

Acesta merge acasa cu un salariu lunar de 10.767 lei! Record absolut! Este pentru prima data cand seful unui inspectorat judetean de politie castiga echivalentul unei sume de peste 10.000 de lei pe luna!

Si locul doi, Ioan Aron, seful IJP Brasov, reprezinta un nou record: 9863 lei pe luna! Si, repetam, este vorba de salariul net, adica de banii pe care ii ia in mana.

Dar IATA aici ce salarii au SEFII POLITIEI din toate judetele tarii:

Politisti sefi econtext

1 comentariu

manix 28-08-2013 - 14:00

Ai dracu militieni de politie .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult