Topul salariilor sefilor din Politia Romana. Guran, conduce | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Topul salariilor şefilor din Poliţia Română. Guran, cap de listă

Topul salariilor şefilor din Poliţia Română. Guran, cap de listă

scris de Doru Dragomir
4 afisari

Protejarea legii necesita o rasplata pe masura. Asa ar spune multe persoane, ca angajatii care se ocupa cu protejarea cetatenilor ar trebui sa primeasca retributii consistente, ca ar trebui sa aiba salarii cu mult peste media nationala, astfel incat sa-si indeplineasca atributiunile cu promptitudine si corectitudine.
Iar acest lucru se intampla in tara noastra la anumite nivele. Un astfel de exemplu il reprezinta politistii romani. Si, mai precis, sefii lor. Econtext va arata ce salarii primesc sefii inspectoratelor de politie din Romania. Din fiecare judet al tarii. Datele au fost extrase din declaratiile acestora de avere. Este vorba despre salariul net.

In total, sunt 41 de politisti (sefii tuturor sectiilor judetene de politie). Din cei 41 de politisti sefi, lipsesc datele pentru patru, intrucat acestia nu si-au completat la timp declaratiile de avere. Din cei 37 de politisti-sefi ramasi, cel mai mare salariu il castiga Florin Lucian Guran, seful Politiei Bucuresti. El incaseaza un salariu de 8.705 de lei pe luna. In topul precedent, prima pozitie era detinuta de Ion Stoica, seful Politiei din Valcea.

Acesta nu mai ocupa acum functia de sef de politie in Valcea, iar inlocuitorul lui, Ioan Lucian Muntean, se plaseaza departe de podium, pe locul 16. Un lucru uluitor: media salariala la nivelul politistilor sefi este mai ridicata in acest an fata de cea a fostilor sefi. In ciuda scaderilor salariale! Sunt insa si politisti mai putin norocosi. Astfel, la polul opus in clasament se afla Ioan Liviu Taut, seful Politiei din Maramures. EL castiga doar 3.266 de lei pe luna. Dar IATA cat castiga cei mai tari politisti din toate judetele Romaniei:


1 comentariu

desculltul 04-10-2012 - 14:32

Cu sporuri sau fara sporuri? Sa-i chish in freza de cocalari!
Money for nothing!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult