Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Traficanti de minori retinuti

Traficanti de minori retinuti

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Cersetorii sunt prezenti in numar cat mai mare in ultima perioada la semafoare, intinzand mana catre soferii care asteapta lumina verde a semaforului. De cele mai multe ori multi dintre acestia sunt decat sclavi ai unor retele de trafic de persoane.

Politia Romana a retinut joi trei persoane care obligau mai multi copii sa apeleze la mila conducatorilor auto in intersectiile din municipiul Bucuresti. Ainur Adem, Florica Gheorghe si Zambila Mihiuta au recrutat, gazduit si exploatat prin cersetorie mai multi minori cu varste intre 11 si 13 ani. De cele mai multe ori copii erau racolati din randul celor care paraseau centrele de plasament. Dupa ce le ofereau o casa in care sa se refugieze, cei trei incepeau sa aplice un regim de teroare prin batai si infometare. Copii erau supravegheati 24 de ore din 24 ca sa nu fuga.

“Ziua de munca” a minorilor incepea in jurul orei 14 si tinea pana la orele 24. Erau lasati de fel in intersectii aglomerate printre masini. In tot acest timp erau supravegheati de la distanta de unul dintre cei trei ca nu cumva sa fuga. Banii pe care ii faceau micutii erau luati in totalitate de  paznicii lor. Toata operatiunea a fost sistata de politisti joi care i-au retinut pe cei trei sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de minori. In cursul acestei zile acestia vor fi prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunearea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Daca vor fi gasiti vinovati, Ainur Adem, Florica Gheorghe si Zambila Mihiuta risca pana la 15 ani de inchisoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS