Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tragedie în Bucureşti. Un bărbat şi-a incendiat soţia şi soacra (VIDEO)

Tragedie în Bucureşti. Un bărbat şi-a incendiat soţia şi soacra (VIDEO)

scris de M.I.
300 Afisari

Un bărbat de 64 de ani din Bucureşti şi-a incendiat nevasta şi soacra. Supărat că soţia i-a spus că vrea să îl părăsească, a bătut-o, iar când mama ei a intervenit, le-a da foc amândurora. În cele din urmă, şi el s-a autoincendiat.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, din București a intrat în curtea casei, apoi a stropit-o cu benzină pe partenera sa, pentru că nu a putut accepta ideea că va fi părăsit de aceasta.

După ce i-a dat foc soției sale, bărbatul s-a autoincendiat. Lângă ei se afla și mama femeii, care a sărit să-și apere fiica, însă a suferit arsuri.

„Au trăit patru ani împreună, n-a mai vrut să fie cu el și i-a spus să plece. El a amenințat-o. Ea a depus plângere la Poliție și el a zis că o să îi dea foc la casă”, a povestit o vecină.

Furios că soția a vrut să îl părăsească, bărbatul a început să o bată cu sălbăticie. Mama femeii a auzit țipetele și a încercat să își salveze fiica din mâinile lui. Au sfârșit amândouă incendiate, apoi bărbatul și-a dat și el foc.

Vecinii au văzut flăcări în curte și au mers repede să stingă focul, crezând că este vorba despre niște crengi care ard. Au fost șocați când au văzut că, de fapt, vecinii lor ardeau. Au sunat la 112. La fața locului au sosit medici, polițiști, iar toți cei trei au fost transportați la spital cu arsuri grave.

Bărbatul este acum în stare critică, intubat cu arsuri în proporție de 80% pe suprafața corpului. Cele două femei sunt conștiente dar și ele au arsuri pe corp. Cazul a fost preluat de serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS