Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tragedie în Suceava: Copil de şase ani, ucis de câini

Tragedie în Suceava: Copil de şase ani, ucis de câini

scris de A.B.
3 afisari

Un copil în vârstă de şase ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacat de câini pe un câmp din satul Călineşti al comunei sucevene Dărmăneşti.Copilul ieşise la joacă, moment în care mai mulţi maidanezi au sărit să-l muşte.

caini Potrivit primelor date, trupul copilului, care avea mai multe muşcături, a fost găsit de către o femeie care a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112. Sătenii spun că în zonă sunt foarte mulţi câini fără stăpân şi cer ca ei să fie ridicaţi şi ucişi.

Venit la faţa locului, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat pentru RTV că au mai fost persoane muşcate de câini, însă niciodată nu s-a întâmplat ca cineva să moară din cauza muşcăturilor.

Pe de altă parte, primarul comunei sucevene Dărmăneşti, Dan Chidoveţ, a precizat pentru Mediafax, că victima provine dintr-o familie „mai necăjită”, mai are un frate în clasa a II-a şi urma să împlinească şase ani în luna aprilie.

Edilul a mai spus că, în cazul în care se stabileşte că acei câini aveau proprietari, aceştia vor fi traşi la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat. Poliţia încearcă să afle ai cui sunt câinii.

6 comentarii

urbos 24-03-2012 - 17:35

Toti maidanezii trebuie eliminati.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 18:55

ALLO-ALLO Hingheria ; T urbos si-a cerut EUTHANASIEREA ! Nu i-si mai suporta propria halena de cannis merga !

toni 24-03-2012 - 19:54

Unde sunt cei care latra cel mai tare impotriva eutanasierii cainilo vagabonzi?? De ce nu se duc sa-si ceara iertare in fata familiei copilului ucis?? Chiar nu pricepem odata ca tot cei prea mult nu este bun??

urbos 24-03-2012 - 20:01

Sint chemati pe la TV-uri sa faca spume la gura si sa acuze tot victimele.

Stăpîn de cîine 25-03-2012 - 01:40

Sînt stăpînul unui cîine şi, în general, un iubitor de animale. Dar să mă bată Sfîntul dacă pun mai mult preţ pe viaţa cîinelui (chiar şi a ălui propriu) decît pe o viaţă de om. Să fie omorîţi (metoda veche, hingherească) cîinii care-mi pun mie în pericol copilul, vecinul sau chiar şi necunoscutul.
Stăpîn, şi nu stăpînit de cîine.

gogu 25-03-2012 - 12:40

Pe voi cei din media va consider foarte vinovati pentru ca ati sprijinit intotdeauna campania catelarilor. Cum ati putut face asta si cum o mai puteti face din moment ce-i vedeti facand spume la gura asa cum si javrele lor maidaneze. Cine se aseamana se aduna. Procedati la distrugerea stiintifica a acestor animale pe care nu le doreste nimeni. In acelasi timp sustineti o campanie corecta si care sa devina eficienta, pentru prevenirea inmultirii cainilor vagabonzi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult