Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tragedie la Spitalul Victor Babeş

Tragedie la Spitalul Victor Babeş

scris de A.B.
78 afisari

Trei pacienți au decedat luni seară din cauza unei defecțiuni la instalația de oxigen a unității mobile de terapie intensivă, instalată în curtea spitalului Victor Babeș din București.

Alți cinci pacienți internați în unitatea mobilă au fost transferați rapid, unul într-o altă secție a spitalului, iar ceilalți la alte unități din capitală. Departamentul pentru Situații de Urgență a explicat că personalul medical a semnalat avaria și a comunicat echipei tehnice a spitalului că ventilatoarele prezintă o alarmă de presiune crescută. Reprezentantul firmei distribuitoare a acestora a refuzat, însă să intre în unitatea mobilă, deși i s-a oferit echipament de protecție. Departamentul pentru Situații de Urgență precizează că se ocupă doar de instalarea unui astfel de unități mobile, nu și de reglarea, monitorizarea și operarea sa, sarcină care revine echipei tehnice a spitalului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS