Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tragic accident în Brăila. 5 morţi şi doi răniţi (video)

Tragic accident în Brăila. 5 morţi şi doi răniţi (video)

scris de C.F.V.
37 afisari

Cinci persoane au decedat, iar două au fost rănite, luni dimineață, pe strada Râmnicu Sărat din municipiul Brăila, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în viteză pe trotuar și în stația de autobuz unde se aflau victimele, informează Serviciul Rutier al IPJ Brăila.
tragedie-in-braila-5-morti-si-2-raniti-dupa-ce-soferul-unei-masini-a-intrat-cu-autovehiculul-intr-o-statie-de-autobuz-Conform martorilor oculari, șoferul conducea pe strada Rm Sărat, acesta pierzând controlul înainte de intersecția cu strada Comuna din Paris. Un detaliu semnificativ este acela că șoferul, în vârstă de 27 de ani, s-a mai prezentat în urmă cu aproximativ șase luni la spital, având crize epileptice, ceea ce ar putea constitui un posibil motiv al accidentului.

De altfel, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila întâmpină mari greutăți în ceea ce îl privește pe șofer, acesta fiind obez și neîncăpând în Computerul Tomograf.

O anchetă pentru a stabili dacă bărbatul știa că este bolnav, precum și cine sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a obține un permis auto este deja în derulare.
Mașina implicată în accident a fost grav avariată, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare pentru scoaterea șoferului vinovat de producerea accidentului și transportarea lui la spital.

Accidentul s-a produs pe o șosea, într-un cartier mărginaș al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informați că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, șoferul este încarcerat în mașină, iar o altă persoană este rănită mai ușor. În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaților crescând la cinci. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din mașină și transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită ușor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observație la spital’, a declarat lt. col. Stoian.
„Am fost anunțați despre acest accident la 6:40 dimineața. O autospecială de stingere cu spumă, o mașină de descarcerare și trei ambulanțe au fost trimise la fața locului. Inițial am fost anunțați despre 4 persoane decedate, dar acum sunt 5. Printre cei doi răniți se numără și șoferul care a fost încarcerat în mașină”, a explicat Ștefan Stoian.

„Răniții sunt într-o stare de sănătate bună, iar ambulanțele care au fost la fața locului au acordat ajutor medical celor care se aflau în stație”, a continuat purtătorul de cuvânt.

Tragedie în Brăila: 5 morți și 2 răniți după ce un șofer suspect de epilepsie a intrat cu autovehiculul într-o stație de autobuz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult