Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Trei cluburi din Sectorul 2 al Capitalei functionau, desi aveau activitatea suspendata

Trei cluburi din Sectorul 2 al Capitalei functionau, desi aveau activitatea suspendata

scris de C.S.
15 afisari

Cele trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcționau ilegal au fost depistate în cursul nopții de sâmbătă, 28 ianuarie spre duminică, 29 ianuarie 2017 că nu respectă măsura suspendării activității, motiv pentru care au fost sancționate cu suma totală de 7000 lei și s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite.

-poze_club_el_grande_comandanteCele trei cluburi găsite în neregulă sunt:

Club El Grande Comandante;

– Club Queens;

– Club Tapo.

Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 și cadre ale Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice din Poliția Sectorului 2 au continuat în cursul nopții de sâmbătă, 28 ianuarie spre duminică, 29 ianuarie 2017, seria controalelor pentru depistarea agenților economici care își desfășoară activitatea în sectorul 2.

Cu această ocazie a fost verificată legalitatea funcționării a 22 de agenți economici care au ca obiect de activitate alimentație publică (cluburi, restaurante și săli de evenimente).

Club Fratelli controlÎn urma controalelor s-a stabilit că patru cluburi închise anterior de cîătre Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 au intrat în legalitate și funcționează în baza prevederilor legale, respectiv:

– Club Fratelli (Str. Glodeni nr. 3);

Club Șurubelnița (Calea Moșilor nr. 104-108);

– Club Maya (Calea Moșilor nr. 137);

– Club Biavati Events (Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 2B).

De asemenea, s-a constat că 15 cluburi, restaurante și săli de evenimente au respectat măsura suspendării activității dispusă anterior de către Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2.

În urma verificărilor de săptămâna trecută, Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 a suspendat deja activitatea la mai multe cluburi, restaurante și săli de evenimente.

Totodată, Poliția Locală a Primăriei Sectorului 2 va transmite către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealul Spirii” București – Ilfov o adresă cu societățilecomerciale sancționate, pentru luare măsurilor ce se impun, conform competențelor ce le revin.

Controale vor continua și în perioada următoare pentru identificarea și sancționarea societăților comerciale care nu respectă legislația în vigoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult