Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Trei kilograme de heroină capturate în Bucureşti

Trei kilograme de heroină capturate în Bucureşti

scris de M.A.
5 afisari

Procurorii DIICOT au efectuat duminică zece percheziţii la Bucureşti în locuinţele unor traficanţi de droguri, unde au fost găsite 3 kg de heroină, 115 comprimate metadonă, două cântare electronice de precizie.

Heroina

De asemenea, au fost depistate două autoturisme în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro, echivalentul în valută a peste 25.000 de euro, bijuterii, 44 de telefoane mobile şi 50 de cartele sim, un laptop, două modemuri internet. Procurorii au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a 11 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc. Potrivit unui comunicat DIICOT, citat de Agerpres, gruparea acţiona pe relaţia România-Turcia, traficanţii fiind coordonaţi de către un cetăţean turc, aflat în Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 16 ani închisoare, pentru trafic de droguri. Pe parcursul anchetei în această cauză, la data de 24 ianuarie, poliţiştii antidrog l-au depistat în Bucureşti pe unul dintre membrii grupării în timp ce transporta un colet primit din Turcia în care se aflau disimulate în cutii de margarină 536 de grame de heroină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult