Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Trei morţi şi doi răniţi într-un accident rutier în Timiş

Trei morţi şi doi răniţi într-un accident rutier în Timiş

scris de C.F.V.
121 Afisari

Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce şoferul unui autoturism, un cetăţean german, a intrat cu maşina într-un cap de pod, în judeţul Timiş, cel mai probabil din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed.

Potrivit poliţiştilor, accidentul rutier s-a petrecut între comunele timişene Giulvăz şi Foeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce un autoturism Mercedes ML în care se aflau cinci bărbaţi a intrat într-un cap de pod de la marginea şoselei.

Şoferul, un cetăţean german care conducea o afacere în agricultură în localitatea Foeni, cel mai probabil a accelerat în condiţii de ploaie, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii, care a derapat, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de capul de pod, autoturismul plonjând apoi în şanţul de pe marginea drumului.

În urma impactului, unul dintre pasageri a fost aruncat din maşină.

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi de la ambulanţă au sosit la locul accidentului.

Doi bărbaţi au murit pe loc, iar pe un al treilea medicii au încercat aproximativ 40 de minute să îl resusciteze, însă fără succes..

Ceilalţi doi răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

În autoturismul implicat în accidentul rutier, poliţiştii au descoperit o sticlă de băutură, pe jumătate goală şi presupun că cei care se aflau în Mercedes băuseră din această sticlă.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cu precizie cum s-a petrecut accidentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS