Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Trei TIR-uri s-au ciocnit pe centura Aradului

Trei TIR-uri s-au ciocnit pe centura Aradului

scris de C.F.V.
10 afisari

Trei automarfare s-au ciocnit, luni seară, pe centura Aradului parte din DN 7. În urma impactului, un bărbat aflat într-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, în timp ce alţi doi au fost răniţi grav.

accident-tir-centura-aradDin primele informații de la fața locului, impactul a fost unul devastator. O persoană care se afla în unul dintre cele trei TIR-uri – înmatriculat în Bulgaria – a decedat, în timp ce altele două sunt grav rănite. Detașamentul de Pompieri Arad a fost solicitat pentru a interveni cu o autospecială de descarcerare pentru a-l scoate pe unul dintre cei doi răniți grav  – care a rămas prins între fiarele contorsionate ale TIR-ului. Victima a fost predată în viață unui echipaj SMURD, în timp ce celălalt rănit grav a fost preluat de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Ambii răniți au fost transportați la Spitalul Județean Arad. La locul accidentului a fost trimisă și o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua măsurători și a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Cauza accidentului în care au fost implicate cele trei TIR-uri este, conform cercetărilor preliminare de la fața locului, faptul că șoferul care conducea TIR-ul de Bulgaria a adormit, a intrat în colegul său de șosea ungur, care conducea regulamentar din sens opus. Din impact, acesta a ricoșat în cisterna condusă de un turc – căruia i-a rupt piciorul – aflându-se, actualmenete în stare destul de gravă la UPU a Spitalului Județean. Șoferul ungur este rănit ușor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult