Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tulcea: Elicopter prăbuşit în apropiere de Maliuc

Tulcea: Elicopter prăbuşit în apropiere de Maliuc

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Un elicopter tip aero-taxi s-a prăbuşit luni dimineaţa în apropiere de localitatea Maliuc din Delta Dunării, niciuna dintre cele trei persoane aflate la bordul acestuia nefiind rănită. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Ion Scutelnicu, a declarat luni pentru Agerpres că în elicopterul aparţinându-i lui Gheorghe Paţă, de 49 de ani, din localitatea gălăţeană Tecuci, se mai aflau Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu, de 45 de ani, şi Maria Popescu, de 41 de ani, din Bucureşti.


‘La decolare, elicopterul s-a ridicat doi metri de la sol, a căzut şi a luat foc. Niciuna dintre persoane, aşa cum m-a informat şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, Vasile Şofan, nu a suferit vreo leziune’, a precizat prim-procurorul Ion Scutelnicu. Potrivit sursei, la locul evenimentul s-au deplasat lucrători ai Serviciului Poliţiei Delta Dunării şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul, rapoartele urmând să fie transmise Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, care va proceda la cercetări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult