Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Turisti romani jefuiti de bani si autocar in Franta

Turisti romani jefuiti de bani si autocar in Franta

scris de Ziua Veche
7 afisari

Doua femei jefuite si un autocar furat, cam asta a fost inventarul unei excursii organizate de Crucea Rosie Vrancea in Europa pentru un grup de batrani.


 

Femei au fost jefuite si agresate in timp ce se plimbau pe o strada in Paris. Cum nici o nenorocire nu vine singura, grupul a ramas si fara autocarul care i-a trasportat, acesta fiind furat din parcarea hotelului. „Asta a pus capat la tot ce se putea intampla mai rau. Dimineata, cand am vrut sa ne imbarcam am constatat cu stupoare ca autocarul nu mai exista in parcare. Acesta era parcat in parcarea hotelului unde suntem cazati, care are sistem de supraveghere”, a declarat Rodica Davidean, director Crucea Rosie Vrancea pentru RealitateaTv.

„Consulatul ne asigura un mijloc de transport catre Berlin, iar firma transportatoare din Romania ne trimite o masina la Berlin sa ne preia.  Sau exista varianta sa mergem cu o firma de transport din Bruxelles, sa ne continuam itinerariul pana in Romania, suportand costurile firma din Bucuresti”, a adaugat Rodica Davidean.

Peste 40 de membri ai Clubului Seniorilor, insotiti de directorul Filialei de Cruce Rosie Vrancea, Rodica Davidean, au plecat in data de 9 mai intr-un tur al Europei. Excursia trebuia sa dureze aproximativ doua saptamani, tarile vizitate fiind Ungaria, Austria, Germania, Franta, Elvetia, Belgia si Olanda. Intreaga actiune s-a desfasurat sub sloganul „Paris, un vis posibil” si a avut ca punct de atractie maxima, asa cum reiese din slogan, Franta.

0 comentariu

nume autor 20-05-2010 - 06:28

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS