Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ucigasul pictoritei Ilinca Ginju, externat si dus la Parchet pentru audieri

Ucigasul pictoritei Ilinca Ginju, externat si dus la Parchet pentru audieri

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Marius Ilie Crudu a calcat luni dupa-amiaza pragul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Medicii care l-au supus expertizei au dat verdictul: ucigasul artistei Ilinca Ginju are discernamant. Cel mai probabil, Crudu va fi dus marti la instanta cu propunere de arestare preventiva.


Barbatul a fost externat luni din Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi si a fost condus de catre politisti la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. Ilie Crudu, cel care a ucis-o pe pictorita Ilinca Ginju chiar de ziua ei, 10 mai, a fost adus luni, in jurul orei 16.30, la Parchet pentru fi audiat de catre procurori. Initial, ucigasul a fost asteptat de catre anchetatori la audieri in jurul orei 14.00, insa acestia au fost anuntati la aceeasi ora ca lui Ilie Crudu I s-a facut rau si nu mai poate fi externat luni, ci marti. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, expertiza medico-psihiatrica arata ca Ilie Crudu a avut disceramant atunci cand a ucis-o cu zece lovituri de cutit pe artista ieseanca Ilinca Ginju, in noaptea de 9 spre 10 mai.Procurorii vor decide luni daca Ilie Crudu va merge maine la Tribunalul Iasi cu propunere de arestare preventiva.

La inceputul lunii trecute, pictorita Ilinca Ginju (24 de ani) a fost gasita intr-o balta de sange in apartamentul lui Marius Ilie Crudu, iubitul ei de care ea voia sa se desparta. Ucigasul artistei a fost gasit in coma, langa iubita lui, dupa ce inghitise multe tablete de barbiturice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult