Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ultimele amănunte despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Ultimele amănunte despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

scris de A.P.
60 afisari

Patronul Hexi Pharma si-a pierdut viata duminica seara intr-un grav accident rutier produs in Ilfov, in localitatea Buftea, pe soseaua dintre laboratorul Unilab, situat in apropierea locuintei lui Condrea, si fabrica Hexi Pharma, in timp ce se indrepta spre locuinta fostei sale sotii, de unde urma sa o ia pe fiica sa in varsta de 10 ani, scrie Tolo.ro.

masina-lui-dan-condrea-distrusa-accidentDan Condrea divortase in anul 2009 de sotia sa, Laura, pe care o cunoscuse in 1994, la Facultatea de Medicina. In acest week-end, fiica in varsta de 10 ani a cuplului ramasese la fosta sotie a lui Condrea.

Dupa-amiaza, perioada de vizita la mama se incheia si fosta sotia il astepta sa vina sa o ia pe fiica sa. „Condrea n-a aparut si chiar ne intrebam ce se intimpla”, a marturisit fosta sotie unor prieteni.

„La un moment dat, la usa a aparut soferul lui de la firma, un tip ciudat care lucrase inainte intr-o institutie de forta”, a povestit fosta sotie amicilor. „Noi ne uitam la desene animate, nu stiam ce s-a intimplat. Soferul nu ne-a spus, mai bine, ca a protejat-o pe fetita”, a incheiat fosta sotie.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: sinucidere sau omor cu premeditare

Intrebata de prieteni daca Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunind plingeri a raspuns: „Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Daca e sinucidere, l-au impins sa faca asta!”

Dan Condrea era un sofer experimentat, „mergea tare si bine, facea si karting”, a marturisit un angajat al Hexi Pharma. Opelul in care se afla Dan Condrea era o masina din 2010, cumparata de el pentru tatal sau, acesta fiind fondatorul afacerii Hexi Pharma. Tatal lui Condrea a murit in anul 2011.

„Stati linistiti ca nu o sa mai lucrez in domeniu!”, a fost unul dintre ultimele sms-uri pe care Dan Condrea l-a dat unui angajat Hexi Pharma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult