Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Un actor din ”Eu cand vreau sa fluier, fluier”, acuzat de furt din locuinte

UPDATE: Un actor din ”Eu cand vreau sa fluier, fluier”, acuzat de furt din locuinte

scris de Ziua Veche
6 afisari

 .

Papan Chilibar, actor amator, interpret al unui rol din filmul ”Eu cand vreau sa fluier, fluier”, va fi predat Parchetului fiind acuzat ca ar fi participat la spargerea mai multor locuinte din Bucuresti, transmite Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, politistii din Sectorul 3 – Serviciul Investigatii Criminale a depistat o grupare infractionala din care fac parte tineri cu varsta intre 16 si 23 de ani. Suspectii au patruns in mai multe locuinte de unde au furat bani, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 80.000 de lei.
Actorul Papan Chilibar este suspectat ca impreuna cu alte cinci persoane au patruns prin efractie in mai multe locuinte, in luna ianuarie, de unde au sustras diferite sume de bani.


 

 

UPDATE: Strada Film: „Suntem alaturi de Papan” 

„Suntem alaturi de Papan si de familia sa, credem ca el are acum resurse sa se schimbe. Speram ca o greseala impulsiva nu il va costa toate eforturile depuse pana acum si promisiunea unei vieti mai bune”, a comunicat pentru ziuaveche.ro Miruna Vasilescu, press manager al producatorului filmului „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, Strada Film.

Producatorul a precizat ca cel ce a interpretat rolul „Ursu'” din pelicula prezentata la Berlin „este cercetat pentru furt calificat, dar nu a fost pus inca sub acuzare. Furtul pentru care este anchetat a avut loc in luna ianuarie 2010, cand mai multi suspecti au spart sediul unei agentii imobiliare”.

Strada Film a mai comunicat ca presupusa infractiune „a avut loc inainte de Festivalul International de Film de la Berlin, unde Papan Chilibar a fost prezent alaturi de echipa filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”. „Pe toata perioada festivalului si dupa intoarcerea in tara, Papan Chilibar a avut un comportament exemplar. Strada Film, impreuna cu Policy Center for Roma Minorities au facut toate demersurile pentru reabilitarea sa sociala. In acest sens, cu ajutorul Policy Center, Papan a fost inscris recent in clasa a treia si a obtinut o bursa lunara. De asemenea, urma sa se inscrie la cursurile scolii de soferi.           

 Pana la participarea sa la festivalul de film de la Berlin, Papan nu a fost implicat in activitati care sa-i dea ocazia unei noi cariere si a unei discipline. In perioada toamna-iarna 2009, filmul a fost in post-productie si implicarea actorilor a venit doar odata cu selectia oficiala a filmului in competitia Festivalului International de Film de la Berlin”, mai precizeaza producatorul.

0 comentariu

Ziualistul 18-05-2010 - 15:16

Si sa-i beliti pe nenorociti aia dupa care sa-i atirnati in furci si sa va plimbati cu ei, asa atirnati, prin Bucuresti, ca sa scuipe lumea pe ei.

Agitatorul 18-05-2010 - 15:37

Daca nu veniti cu totii, si nu le faceti plangeri penale la banditi o sa ramaneti cu buzele umflate!!!!! Mama lor de snapani…

hatru 19-05-2010 - 22:49

Inainte sa se traga oblonul imi aduc aminte de halul in care ajunsese ziarul…Jale…Oare chiar va scriati convingerile?Daca da, aveti ce meritati, locul vostru nu e-n jurnalistica ci la scoala ajutatoare. Daca nu, daca scriati la comanda, oare la ce va puteati astepta? Au credeati ca ticalosii sunt ticalosi numai cu altii, cu voi sunt ingerasi? V-ati asezat pe aceeasi trepta cu ei si acum nu mai induiosati pe nimeni! Nu mai faceti pe martirii, starniti doar ranjere de satisfasctie, lacheilor!

calini 20-05-2010 - 07:40

Ce fata de bandit are Palsu,la ce va asteptati din partea lui,era la comanda lui Vantu,marele mafiot al tarii.Nu va lasati !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult