Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un afacerist din Mangalia şi-a zburat creierii din gelozie

Un afacerist din Mangalia şi-a zburat creierii din gelozie

scris de Doru Dragomir
16 afisari

Miercuri 4 aprilie 2012, în jurul orei 16.00, o femeie din Mangalia a sunat la dispeceratul de urgenţă 112 şi a anunţat că soţul ei s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare.

Lazăr Mangu s-a impuscat in cap

Specialiştii Serviciului  Criminalistic din cadrul IPJ Constanţa, împreună cu un procuror s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs nefericitul eveniment. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul care s-a sinucis este un cunoscut om de afaceri din MangaliaLazăr Mangu, în vârstă de 49 de ani. Se pare că afaceristul a decis să-şi curme viaţa după o ceartă cu soţia sa, pe care o bănuia de infidelitate. În urma disputei, omul şi-a luat arma de vânătoare pe care o deţinea în mod legal, s-a dus glonţ în foişorul din curtea casei sale şi s-a împuşcat. Totul s-a petrecut rapid, astfel că nimeni nu a putut împiedica tragedia.

Surse din cadrul IPJ Constanţa ne-au declarat că Lazăr Mangu era un om liniştit, serios şi că nu avea probleme financiare, aşa cum s-a speculat imediat după ce s-a aflat de sinucidere. Împreună cu soţia sa, Argentina, afaceristul deţinea mai multe firme. Una dintre ele era subcontractoare la Şantierul Naval Daewoo Mangalia. De asemenea, avea afaceri şi în Parcul de distracţii de la Saturn.

Anul trecut, a concesionat 293 mp de teren de la Primăria Mangalia cu scopul declarat de a-şi extinde casa în care locuia.

Lazăr Mangu avea doi copii, care au rămas acum în grija mamei lor.

4 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 04-04-2012 - 19:44

Misiune de-a dreptul imposibila pentru forumisti Ciu@urbos= val n-iente, ereticul si digipennis!Nici cu luneta, nici cu microscopul,tinta era de ..negasit. Lipseste cu desavarsire!

Val Verde 04-04-2012 - 21:09

Nu, huevon !
Aia s-ar intimpla daca am incerca sa te impuscam pe tine in (eufemistic vorbind) barbatie.

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 04-04-2012 - 21:27

Din GAY-FEST a-ti furat recuzita si cu sulla a-ti declansat CRUCIADA , HID aloo , val-n-iente! Criptic mioritic fara a ajunge la poezia ermetica, Barbu, Blaga L. a fost citit ? s-au doar Cervantes …

digital 04-04-2012 - 21:45

în timp ce tu ți-o freci ca și cu-cu!de unul singur…
greșesc,uneori te mai ajută,tomi,la frecat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult