Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un al 2-lea glonţ, găsit în camera lui Năstase

Un al 2-lea glonţ, găsit în camera lui Năstase

scris de A.B.
2 afisari

Adrian Năstase s-a împuşcat miercuri seara în locuinţa sa din Strada Zambaccian. Glonţul tras miercuri seară de fostul premier a fost găsit de anchetatori în tocul uşii camerei în care Năstase a încercat să se sinucidă. Anchetatorii au mai făcut o descoperire surpriză, în aceeaşi cameră: un al doilea glonţ tras cu ceva zile înainte. 

nastase

foto: stiri.com

Descoperire surpriză făcută de anchetatori în încăperea în care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă. În urma expertizei, anchetatorii au găsit şi un al doilea glonţ tras în aceeaşi cameră, despre care susţin că nu a fost tras miercuri, ci cu câteva zile înainte de tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase. În acest moment, anchetatorii nu pot estima cu exactitate când a fost tras. Glonţul cu care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă a intrat prin gât şi a ieşit din corp şi s-a înfipt în uşa camerei în care Năstase a încercat să se sinucidă. Potrivit România TV, anchetatorii au găsit şi un al doilea glonţ tras cu aceeşi armă cu care Andrian Năstase a încercat să se sinucidă. Surse din rândul anchetatorilor spun că glonţul a fost tras cu câteva zile înainte de tentativa de sinucidere de miercuri, dar deocamdată nu pot preciza exact când. Din primele cercetări reise că fostul premier s-a gândit la suicid înainte de verdictul instantei. Adrian Năstase îşi pregătise încă de miercuri după-amiză, cu câteva ore înainte de venirea poliţiştilor, arma. Pistolul cu care s-a împuşcat Adrian Năstase fusese luat din camera de arme şi dus la el în birou. Pistolul era încărcat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult