Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un angajat al TVR a atacat clădirea Guvernului

Un angajat al TVR a atacat clădirea Guvernului

scris de C.S.
9 afisari

Un angajat al TVR a atacat clădirea Guvernului. Potrivit martorilor, electricianul Adrian Sobaru a forțat, la volanul mașinii sale Dacia Break, una dintre cele două porţi centrale ale Palatului Victoria.

Adrian Sobaru a atacat clădirea Guvernului.

Adrian Sobaru a atacat clădirea Guvernului. (Foto: Realitatea TV)

Autoturismul a pătruns în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câţiva zeci de metri, după ce inițial a rupt bariera de acces. Sobaru a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat. Sobaru le-a strigat jandarmilor care l-au reţinut: „Vă place cum arată ţara asta?”

Electricianul iluminare filmare, angajat al TVR nu este la prima tentativă de acest gen. În 2010, a devenit cunoscut după ce s-a aruncat de la balconul Parlamentului în timpul unui discurs al Premierului Emil Boc, în semn de protest.

El a căzut atunci de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. Sobaru purta un tricou cu inscripția: „Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA”.

Adrian Sobaru, electrician iluminare filmare în cadrul Serviciului Energo-Tehnologic al Televiziunii Române, se afla în afara programului de lucru în timpul incidentului de la Guvern, au declarat pentru Mediafax, surse din sRTV.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult