Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un autocar plin cu elevi a ars în totalitate, după ce a luat foc în mers

Un autocar plin cu elevi a ars în totalitate, după ce a luat foc în mers

scris de C.F.V.
156 Afisari

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la un autocar în care se aflau 30 de elevi, în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Copiii au reuşit să iasă din autovehicul fără a exista răniţi, iar pompierii au stins flăcările. Poliţiştii au declanşat cercetări, stabilind că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

”În această dimineaţă, pompierii cărăşeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranţă, aproximativ 30 de elevi”, a transmis, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, constatând că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la compartimentul motor al autovehicului.

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, poliţişti de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi, în jurul orei 8.00, despre faptul că un autobuz care transporta elevi a luat foc.

”Din primele cercetări s-a stabilit că, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcţia Berzasca – Moldova Nouă. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omeneşti”, a arătat sursa citată.

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În acest caz, cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS