Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prabusit in Pakistan

UPDATE Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prabusit in Pakistan

scris de Ziua Veche
2 afisari

.UPDATE 16.20

Autoritatile pakistaneze au confirmat faptul ca toate cele 152 de persoane care se aflau la bordul aeronavei si-au pierdut viata. Potrivit Reuters, printre victime se afla si doi cetateni americani.

UPDATE 13.45

Mai multi oficiali din cadrul politiei din Islamabad au declarat ca pana in prezent au fost recuperate aproximativ 80 de cadrave si ca momentan nu au fost gasit nici un supravietuitor, informeaza Reuters.

Raheeel Ahmed, purtator de cuvant al Airblue, a declarat acesta este primul accident in care este implicat un avion al companiei si ca aceasta a demarata o ancheta. El a mai adugat „e prea devreme sa facem speculatii pe tema cauzelor accidentului”.    

———-

Un avion de pasageri apartinand companiei pakistaneze Airblue s-a prăbusit, marti dimineata, in apropierea capitalei pakistaneze, Islamabad.

Potrivit primelor informatii, la bordul avionului s-ar afla 150 de persoane (146 pasageri si 6 membri ai echipajului.)

 Martorii sustin ca zona in care s-a prabusit aparatul este greu accesibila, din cauza fumului, iar in zona ploua. Autoritatile au declarat stare de urgenta. Avionul venea de la Karachi şi se pregătea să aterizeze la Islamabad, a anuntat purtătorul de cuvânt al aviaţiei civile pakistaneze.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult