Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Bistriţa

Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Bistriţa

scris de D.P.
121 Afisari

Un bărbat de 53 de ani a murit, luni, după ce a fost prins sub un mal de pământ, la Bistriţa, el fiind acoperit până în zona toracelui. Victima a fost scoasă de pompieri în scurt timp şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat.

Accidentul s-a produs pe strada Tărpiului din Bistriţa, unde un bărbat a fost surprins de un mal de pământ. 

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, la locul solicitării au fost direcţionate de urgenţă un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal şi o autospecială cu materiale şi accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieţii.

”Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pământ până la nivelul toracelui. A fost găsit inconştient de către echipajele de intervenţie şi extras prin proceduri specifice, în mai puţin de 15 minute.A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis sursa citată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS