Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un bărbatul şi-a înjunghiat fiul de cinci ani

Un bărbatul şi-a înjunghiat fiul de cinci ani

scris de C.P.
14 afisari

Bărbatul de 37 de ani care, sâmbătă, şi-ar fi înjunghiat cu un cuţit fiul în vârstă de cinci ani, apoi a plecat cu maşina şi a intrat într-un copac, decedând, era afectat după ce soţia sa l-ar fi ameninţat că va divorţa şi îi va lua copilul.

Potrivit procurorillor de la Parchetul Tribunalului Vrancea, soţia bărbatului i-ar fi spus că va divorţa şi că vrea să obţină tutela copilului lor de cinci ani.
Sâmbătă, bărbatul se afla cu fiul său la bunicii paterni, iar la un moment dat a intrat în camera în care dormea copilul, l-ar fi înjunghiat de două ori şi ar fi încercat să-l strângă de gât. Copilul se afla la bunicii paterni, iar tatăl venise să-l vadă, în timp ce mama sa era în Bucureşti. Rudele bărbatului au intrat în cameră în momentul în care au auzit copilul ţipând şi l-au îndepărtat pe bărbat, care s-a urcat la volan şi a plecat.
”În cauză a fost întocmit dosar penal. Sâmbătă, la ora 23.45, pe DN 2 L, în afara oraşului Panciu, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit şoseaua şi a intrat într-un copac. În urma accidentului, bărbatul a murit”, se arată într- un comunicat transmis, duminică, de Poliţia Vrancea.
Procurorii au deschis o anchetă în acest caz.
Copilul a fost operat şi este internat la Spitalul Judeţean din Focşani. ”A venit cu plagă înjunghiată penetrantă, a fost operat de urgenţă, iar în prezent starea lui este stabilă, este conştient şi se află la Terapie intensivă”, declara purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cozma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult