Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un bebeluş şi două femei rănite într-un accident în care a fost implicată o maşină a poliţiei

Un bebeluş şi două femei rănite într-un accident în care a fost implicată o maşină a poliţiei

scris de D.S.S.
2 afisari

 Un microbuz a intrat în depăşire, iar pentru că nu s-a asigurat a acroşat un tir, după care s-a lovit de o maşină în care se aflau angajaţi ai poliţiei, apoi a ieşit de pe carosabil, s-a rostogolit de mai multe ori şi s-a răsturnat. 

Accident cu victime pe DN17C

Două femei şi un nou-născut au fost răniţi, miercuri seară, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident, pe DN 17C, între localităţile Cepari şi Dumitra din Bistriţa-Năsăud, microbuzul lovindu-se şi de o maşină a SPIR, după care s-a răsturnat.  Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Gabriela Cosma, a declarat că şoferul microbuzului, un bărbat de 29 de ani din Măgura Ilvei, se afla în maşină cu soţia sa, care născuse de cinci zile, cu bebeluşul, şi cu soacra sa.

La un moment dat, microbuzul a intrat într-o depăşire a unei maşini de mare tonaj, dar şoferul nu s-a asigurat sau nu a estimat corect distanţa faţă de maşinile care circulau din sens opus şi a acroşat camionul. Ulterior, a intrat într-un balans pe şosea, lovindu-se şi de o maşină a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cu un echipaj SPIR, care circula regulamentar din sens opus. Microbuzul a ieşit apoi în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat„, a declarat Cosma. Potrivit sursei citate, după ce microbuzul s-a răsturnat, trei persoane din maşină au fost rănite şi transportate la spital.

E vorba de bebeluşul de cinci zile, de mama lui şi de soacră. Au fost duse toate persoanele la spital cu ambulanţe. Bărbatul a refuzat să fie transportat„, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Cosma a mai spus că niciun poliţist aflat în maşina SPIR nu a păţit nimic, autovehiculul fiind însă avariat. Poliţia Judeţeană a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului şi vinovaţii de producerea lui.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult