Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un brazilian are sapte copii cu propria fiica

Un brazilian are sapte copii cu propria fiica

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un barbat in varsta de 54 de ani, din Brazilia, este acuzat ca a avut sapte copii cu fiica sa, pe care a inceput s-o agreseze sexual de cand aceasta avea numai 12 ani, informeaza site-ul CNN, citat de Mediafax.Jose Agostinho Bispo Pereira a fost arestat dupa de autoritaţile au descoperit ca barbatul si-a violat fiica timp de 17 ani.

 

 „Este o crima. Stiu ca este o crima. Dar si ea comite o crima, nu? Asa ca a trebuit s-o fac”, a declarat Pereira televiziunilor locale. „Un fermier face lucruri numai daca cealalta persoane consimte, pentru ca daca cealalta persoana nu consimte, atunci n-o face”, a adaugat el. Poliţistii investigheaza, in prezent, daca brazilianul a abuzat sexual si de nepoata sa, in varsta de doi ani si de ceilalţi copii.

 „Autoritaţile vor cere examene medicale ale celor doua fete pe care Pereira le-a avut cu fiica sa, in varsta de opt, respectiv sase ani. Cea de opt ani a marturisit, deja, ca Pereira o atingea si vom corobora acest lucru cu rezultatul analizelor”, a spus Adriana Meireles, sefa poliţiei locale. Cei sapte copii au intre doua luni si 12 ani. Ei au fost gasiţi locuind in condiţii derizorii, murdari si fara pantofi sau haine, intr-o casa pe care brazilianul o imparţea cu fiica sa. 

Copiii au fost preluaţi de serviciile sociale.

0 comentariu

Viorica Ianc 21-05-2010 - 04:32

Si cine a saracit (vandut, devalorizat) DElTA ?
Pe mana cui a incaput arealul asta saracit ?

Nu cred ca banutzul asta ajunge acolo unde este
nevoie acuta ! Chiar daca acum acest inceput
arata frumos !

Emilia Nicolaescu 21-05-2010 - 11:24

o stim cu totii. Dar in nici un caz beneficiarii nu au fost oamenii din Delta, localnicii.
In ceea ce priveste faptul ca banii nu ajung acolo unde trebuie, asa am crezut si eu, pentru ca imi formasem impresia asta de-a lungul timpului, vazind atitea si atitea cazuri. De data asta, pot sa spun cu mina pe inima ca nu s-a furat niciun banut, nu s-a pierdut, nu s-a imputinat si nu s-au bucurat altii, nici de bani si nici de lucruri. Eu am fost acolo si am vazut cu ochii mei. Iar Elena Dinu, colega mea care se ocupa personal de tot si careia ii trec toate prin mina, isi incarca masina si ducea oamenilor haine, alimente, carti si tot felul de lucruri pe care le obtinea de la cunoscuti. Oamenii ii sarutau miinile si ii multumeau. Deci un lucru e clar si va garantez ca asa e: banii au ajuns exact acolo unde trebuie, integral! Nici unul dintre noi nu a avut nevoie sa ia ceva sau sa se bucure de astfel de lucruri. Dar va inteleg perfect, pentru ca asa gindesc si eu daca nu stiu cu cine am de-a face. Noi am continuat campania si in acest an, tocmai pentru ca am vazut ca s-au strins bani si am reusit sa facem cu ei ceea ce ne propusesem. Urmariti emisiunea de pe 30 mai de pe TVR 1.

Emilia Nicolaescu 21-05-2010 - 11:33

ca am vazut cum mergeau copiii desculti la scoala, in Letea. E o saracie lucie acolo. Totul se cara cu vaporul, asa ca totul este foarte scump. Localnicii nu au voie sa pescuiasca decit 3 kilograme de peste pe zi. Peste aceasta limita e considerat braconaj si sint vinati de Garda, controlati sa nu care cumva sa pescuiasca mai mult. In rest nu au de nici unele. Pamintul e nisipos si nu prea creste nimic. Vitele maninca tot peste. Oamenii din Maliuc, desi nu sint asa de izolati, o duc la fel de rau. Toate sint mai scumpe decit pe la noi. Aici am renovat dispensarul care acum arata civilizat, plus o camera pentru doctor. Pentru ca apartamentele de serviciu de pe vremea lui Ceausescu, au fost cumparate de unii mai smecheri si acum, doctorul, profesorii, nu mai au unde sta. Parintele din Maliuc locuieste intr-o garsoniera cu nevasta si trei copii. Credeti ca ar putea cineva sa fure din banii donati pentru acesti oameni?

tomescu 21-05-2010 - 11:41

DACA TOT FACETI TELEDON, invitatii salariatii si … SA LUCREZE FARA SALARIU,VENITURI SAU INDEMNIZATII gratis, DE CE SALE PLATIM TOT NOI DIN DONATII SI PE ASTEA? asa MI SE PARE MIE corect si onest. SI ACUM REGRET FAPTUL CA AM DONAT NISTE BANI DIN CARE SAU PLATIT SALARIILE SI PRIMELE UNOR ALTOR TELEDOANE.

Nicoleta Sevastian 08-07-2010 - 20:45

SI SUNT LOCALNIC DIN MALIUC SI NU CRED CU STIU SIGUR!MINTITI CU TOTII FIECARE PROBABIL PENTRU MOTIVUL LUI !1. LA MALIUC NU E SARACIE .Preotul nu si -a spart barca ducand oamenii la spital ci transportand turistii cazati la tabara din MAliuc in loc de copii de la centre de plasament.Asta e prima minciuna gogonata.Chiar astazi imi povestea d -na Coman cea care a aparut la teledon ca a refuzat sa o ajute sa -si aduca mama de la Tulcea desi i-a oferit si benzina iar barca i-a fost oferita pentru a – i ajuta pe oamenii din sat si nu pentru a se ajuta pe sine. La faptul ca sta intr -o garsoniera cu trei copii nu inseamna nimic ! a primit in proprietate 500 mp si are unde sa -si faca casa daca-i place munca si nu teledonul!Si banii de la teledon ? Hm ! Vreti sa spuneti ca mana de lucru pentru renovarea dispensarului din Maliuc – 4 incaperi ( parchet , faianta si gresie in 2 si zugravit + zugravit 2 sali de clasa la Letea toate cu materialele donate dinainte de firma Arabesque ) = 35000 de euro ? Voi va auziti? 1 , 5 miliarde lei ? pai construiati o scoala noua!Unde s-au dus banii ? Cine a facut lucrarile ? Ar fi bine sa iesiti cu explicatii pentru ca abia in ultima luna Dispensarul din Maliuc a fost renovat cu adevarat de Ambasada SUA. Acum poate veniti sa -l fotografiati si sa spuneti ca l-ati renovat voi sau mai stiu eu ce fundatii. Asta casa nu dau nume dar ele se stiu. Eu cand am intrebat o fata bisericeasca despre asta mi-a raspuns ca banii s-au impartit in doua : o parte la Maliuc si o parte la Letea ( unde intre noi fie vorba bataia de joc a fost si mai mare )Se spune Calul de dar nu se cauta la dinti! Foarte adevarat ! Dar minciuna si inselaciunea este de tot dispretul! Ar trebui sa va ganditi la oamenii care au donat ! poate camulti au dat putin din putinul lor si rusine sa le fie celor care au mintit cu nerusinare in fata natiunii !!RUSINE! MARE RUSINE

LOCALNIC 08-07-2010 - 20:56

DELTA ESTE MARE!! CARE LOCALNICI AU VAZUT HAINELE SI CARTILE SI I-AU SARUTAT MAINILE D-NEI DINU ? LASATI MINCIUNILE ! CHIAR PUTINA DECENTA NU AVETI? DACA S-A INTAMPLAT ASTA INTR -O LOCALITATE SPUNETI CARE ANUME PENTRU CA LA MALIUC CU SIGURANTA NU! CU CE V-AM GRESIT NOI ? SAU POATE E MAI BINE SA VA ACTIONAM IN INSTANTA PENTRU DEFAIMARE! AUZI , AM AJUNS SI CERSETORI! MI -E SILA DE VOI SI DE TELEVIZIUNEA LA CARE PLATIM ABONAMENT CA SA -SI BATA JOC DE NOI , SA AJUNGEM SA FIM INTREBATI CUM DE AVEM TELEVIZOARE CAND COPIII NE MERG DESCUTI LA SCOALA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult