Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un copil a murit după ce a căzut într-un lighean cu apă

Un copil a murit după ce a căzut într-un lighean cu apă

scris de Șt. C
190 Afisari

Poliţiştii din Neamţ au deschis o anchetă cu privire la moartea unui copil de doi ani care a căzut într-un lighean cu apă.

Tragedie cumplită într-o familie din comuna Gîdinți, județul Neamț. Un copil de doar 2 ani, s-a înecat într-un lighean cu apă. Accidentul s-a produs în curtea locuinței micuțului, într-un moment de neatenție al mamei și bunicii sale. Echipajul medical sosit la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru viața băiatului. ”La data de 31 martie a.c., la orele 16:24, polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din Gâdinți, cu privire la faptul că nepotul acesteia, în vârstă de 2 ani, a fost găsit într-un lighean cu apă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi duminică după amiază, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din Gâdinţi, cu privire la faptul că nepotul acesteia, în vârstă de doi ani, a fost găsit într-un lighean cu apă.
“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului stabilind faptul că, în timp ce minorul se afla în curtea locuinţei, împreună cu mama şi bunica sa, în timp ce se juca, într-un moment de neatenţie, acesta ar fi căzut cu faţa într-un lighean cu apă. Atât mama acestuia cât şi un echipaj medical sosit la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fără efect, fiind declarat decesul minorului”, au afirmat poliţiştii.
În acest caz a fost deschis un dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS