Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un interlop din Constanta a fost impuscat

Un interlop din Constanta a fost impuscat

scris de D.S.S.
3 afisari

Un interlop constănţean a fos împuşcat de doi necunoscuţi. Giolocai Arsen a fost împuşcat în umăr şi abdomen. Starea interlopului este critică.

Interlopul, Giolocai Arsen a fost aşteptat în intersecţia Trocadero din Constanţa şi a fost împuşcat cu două arme letale de calibru diferit. Victima a fost rănită în timp ce ieşea din scara unui bloc şi încerca să ajungă la maşină.  Bărbatul a ajuns la spital pe picioarele lui cu două plăgi împuşcate de dimensiuni diferite.

Medicii de la spitalul din Constanţa au decis să-l trimită pe interlopul aflat în stare critică la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Bărbatul a fost preluat de un elicopter şi este transportat la Bucureşti. Medicii sunt destul de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului, a anunţat Realitatea TV.

A fost deschisă o anchetă în acest caz.Interlopul e cunocut în Constanţa fiind implicat în multe bătăi şi lupte de stradă. El a devenit cunoscut şi după ce a ameninţat o jurnalistă din Constanţa care a scris un articol defăimător la adresa sa.Incidetul din Constanţa are loc la doar câteva zile după ce un interlop din Galaţi a fost omorât.Interlopul din Galaţi a murit, marţi seara, la spital, după ce a fost lovit de mai multe ori cu o sticlă de alţi doi indivizi din lumea interlopă locală, în timpul unui conflict izbucnit într-un restaurant.
Marcel Nicolau, zis Chiaburul, era cunoscut în Galaţi ca fiind liderul unei grupări care desfăşura activităţi de proxenetism, faptă pentru care a şi fost condamnat la închisoare. Numele său a fost asociat de-a lungul timpului şi cu infracţiuni precum cămătoria şi perceperea de taxe de protecţie, însă acestea nu au fost dovedite niciodată. Despre cei care l-au ucis se ştie că au, de asemenea, legături în lumea interlopă locală.

Un alt interlop din Piatra-Neamţ a fost ucis în noiembrie. Interlopul Gheorghiţă Mararu a împuşcat mortal într-o cafenea din Piatra-Neamţ. Fratele său a fost şi el împuşcat, însă a scăpat cu viaţă. Asasinul interlopului Cristian Chilat a fost arestat ulterior. Şeful IPJ Neamţ, Aurelian Şoric a fost demis în urma acestui incident. Şoric este cercetat disciplinar de Corpul de control al Ministrului de Interne pentru declaraţiile făcute şi pentru conduita profesională după ce i-a luat apărarea interlopului Mararu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult