Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un microbuz cu 18 pasageri a luat foc în mers, în județul Neamț

Un microbuz cu 18 pasageri a luat foc în mers, în județul Neamț

scris de Șt. C
220 Afisari

Un incendiu a izbucnit  astăzi, 26 ianuarie, în jurul orei 12:00, în partea din față a unui microbuz care transporta pasageri pe o șosea din comuna Poienari. Pompierii au ajuns la fața locului și, potrivit primelor informații furnizate de căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, călătorii și conducătorul auto s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Incendiul se manifesta în partea din fața a microbuzului, la compartimentul motor, la bord și habitaclu. Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars microbuzul în proporție de 80%.

Incendiul s-a produs din cauza unor defecţiuni apărute pe timpul utilizării”, precizează căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În microbuzul, care a ars aproape în întregime, erau 18 pasageri în momentul în care fumul a început să apară în interior. Șoferul a oprit imediat și a deschis ușile pentru a evacua călătorii.

„La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea pompierilor toate persoanele ce s-au aflat in microbuz erau evacuate, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS