Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un mort şi cinci răniţi după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni

Un mort şi cinci răniţi după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni

scris de C.F.V.
7 afisari

Poliţiştii din Argeş l-au reţinut, joi seară, pe tânărul de 22 de ani care a intrat cu maşina într-un grup de muncitori în curtea unei societăţi din localitatea argeşeană Bascov, bărbatul fiind acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii argeşeni care instrumentează dosarul accidentului produs în curtea societăţii Leoni, din comuna Bascov, l-au reţinut pe bărbatul care a lovit în plin un grup de persoane.

Tânărul de 22 de ani este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În cursul zilei de vineri, el va fi prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi în curtea unei societăţi comerciale din comuna argeşeană Bascov. Şoferul vinovat este coleg cu răniţii, iar primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrând în grupul de oameni.

Trei dintre victimele accidentului produs în curtea unei firme din Argeş sunt cetăţeni sârbi

Trei dintre victimele accidentului produs joi dimineaţă în curtea unei firme din comuna argeşeană Bascov sunt cetăţeni sârbi, iar primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrând în grupul de oameni.

Femeia moartă în accidentul produs în curtea firmei Leoni din comuna Bascov este cetăţean sârb, la fel ca şi doi dintre răniţi, ceilalţi trei răniţi fiind români.

Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Argeş, Luminiţa Paul, cei cinci răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti, patru dintre ei având răni uşoare, iar a cincea, o femeie româncă, fiind în stare gravă.

Primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul care a intrat în plin în grupul de angajaţi se afla la volanul unui autoturism BMW, a venit de pe o stradă, a intrat în spaţiul destinat angajaţilor şi a lovit oamenii, în condiţiile în care din cauza vitezei prea mari a pierdut controlul volanului.

Bărbatul a declarat că nu a produs accidentul cu intenţie.

Accidentul a avut loc în comuna Bascov, în curtea societăţii Leoni, în momentul în care mai mulţi angajaţi ai firmei se aflau în pauză de masă. Şoferul a ieşit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare şi a intrat în plin cu maşina în grupul de oameni, iar în urma impactului o femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar doi de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. De asemenea, mai multe femei au făcut atacuri de panică, primiri îngrijiri medicale la faţa locului.

Bărbatul care a intrat cu maşina în grupul de oameni are 22 de ani şi este coleg cu cei răniţi.

Din primele date rezultă că Andrei Cristian Caramelea, de 22 de ani, piteştean, conducea un BMW pe aleee principală din curtea fabricii. La un moment dat, el a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un grup de oameni care se aflau la o masă şi mâncau. Lovită de autoturism, Irena Ilic, de 28 de ani, din Serbia, şi-a pierdut viaţa pe loc, iar alţi cinci colegi au fost răniţi. Aceştia sunt Alexandru Cristian Buică, de 28 de ani, din Piteşti, Aurelia Banu, de 48 de ani, din Costeşti, Georgeta Leontina Chiriţă, de 38 de ani, din Piteşti, Branka Grigorijevic, de 34 de ani, din Serbia, şi Aleksandra Randelovic, de 29 de ani, de asemenea din Serbia. În scurt timp la locul evenimentului au sosit mai multe ambulanţe care au preluat victimele şi le-au transportat la Spitalul Judeţean, precum şi echipaje ale poliţiei şi reprezentanţi ai ITM Argeş. Întrucât a avut loc în curtea Leoni, evenimentul va fi încadrat ca accident de muncă, cercetările urmând să fie efectuate de ITM şi de procurori, care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

viewscnt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult