Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un oltean a fost decapitat, iar capul său a fost aruncat într-un WC

Un oltean a fost decapitat, iar capul său a fost aruncat într-un WC

scris de M.A.B.
291 Afisari

Crimă oribilă în comuna Slătioara, județul Olt, miercuri, 6 decembrie, unde un bărbat de 53 de ani a fost ucis de un consătean. Totul s-a întâmplat în spatele unui supermarket din localitate, într-o cameră unde cei doi se întâlneau ca să consume alcool.

Se pare că după ce a comis crima, acesta s-a dus la un magazin din apropiere și le-ar fi spus oamenilor de acolo că a omorât un om, iar că trupul neînsuflețit s-ar afla într-o casă părăsită.

Inițial, angajatele magazinului nu l-au crezut, deoarece știau că este consumator de alcool. Însă, după mai multe insistențe, acestea au sunat la 112.

Ambulanța sosită la fața locului a descoperit cadavrul decapitat al unui bărbat.

Victima a fost decapitată cu o secure

Victima era complet dezbrăcată. Potrivit unor surse, bărbatul ucis avea în jur de 50 de ani și ar fi fost decapitat cu o secure.

Atacatorul a mărturisit că a aruncat capul victimei în WC-ul din curte și că i-a tăiat capul „ca să-l ușureze”, cel mai probabil în încercarea de a scăpa de cadavru.

Primarul din comună, Savu Ungureanu, a precizat că bărbatul bănuit de comiterea faptei a mai făcut pușcărie în trecut, după ce a atacat cu cuțitul o rudă.

„A mai făcut pușcărie pentru tentativă, a băgat cuțitul într-un cumnat de al lui. Cel bănuit de ucidere are 70 de ani, iar cel care și-a pierdut viața are 53 de ani. Totul s-a întâmplat în spatele unui supermarket, unde sunt băile comunale ale noastre. Consumau împreună alcool, amândoi sunt din comună. L-a decapitat , i-a tăiat și o mână, pe care le-a aruncat într-un wc”, a spus primarul din comuna Slătioara, Savu Ungureanu.

La fața locului se află o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Olt și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt care efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Suspectul se afla în custodia poliției.

La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS