Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un om de afaceri băcăun a fost omorât în propria casă

Un om de afaceri băcăun a fost omorât în propria casă

scris de Matei Iliescu
17 afisari

Omul de afaceri Valeriu Damian, din Bacău, a fost găsit mort, în noaptea de miercuri spre joi, în locuinţă de către soţia sa.

Bărbatul era legat la picioare şi având mai multe urme de lovituri, precum şi echimoze pe corp. a fost găsit mort în locuinţă de către soţia sa, care a sunat,  la ora 3.06, la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău a ajuns la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face decât să constate decesul bărbatului.

„Am anunţat poliţia, procuratura, nu am deplasat victima de la locul incidentului ca să nu umblăm în locul crimei„, a spus, pentru Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău, medicul Sorin Enescu.

Procurorul Felix Bănilă de la Parchetul Tribunalului Bacău a declarat că, din primele cercetări la locuinţa omului de afaceri din Bacău, bărbatul a fost victima „unei infracţiuni de omor„.

Apropiaţi ai omului de afaceri exclud ipoteza unor probleme legate de firmele pe care le deţinea, printre care şi benzinăriile Helios.

„Era un om aşezat, la locul lui, nu a avut probleme cu nimeni. Eu consider că a fost vorba de un jaf. Era un om foarte sociabil, un tip bonom”, a spus, la Realitatea TV, fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu.

„Era un tip extrem de sociabil nu ştiu să fi avut duşmani care să-i fi purtat pică. Bănuiesc ca a fost vorba de un jaf. Duceau o viaţă normală, era păzit doar de câini. Era familie unită, are două fete. A fost găsit în casă  de soţie. Ei toţi sunt răvăşiţi. El locuia acolo. Dimineaţa veneau la treabă în Bacău şi apoi se întorceau la vila din Luncani. În afaceri au avut nişte necazuri în anii trecuţi, au trecut peste ele. Mergeau cum merge economia românească”, a declarat Dumitru Popa, un apropiat al omului de afaceri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS