Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un poliţist beat a omorât o elevă pe trecerea de pietoni

Un poliţist beat a omorât o elevă pe trecerea de pietoni

scris de A.H.
3 afisari

Un poliţist din oraşul Năsăud care s-a urcat băut la volan a accidentat mortal o adolescentă în vârstă de 17 ani care traversa strada pe o trecere de pietoni. Bărbatul a fugit de la faţa locului, însă a fost găsit la scurt timp de către colegii săi.

Accident grav in DambovitaAccidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.00, în oraşul Năsăud. Victima este o fată de 17 ani care traversa strada regulamentar, pe zebră. Ea a fost accidentată mortal de un agent de poliţie din Năsăud, în vârstă de 26 de ani, care era băut şi care a părăsit locul accidentului imediat. Bărbatul a fost găsit la scurt timp, iar ulterior şi-a înaintat demisia. Cel mai probabil, în cursul zilei de vineri va fi emis mandat de arestarepreventivă pe numele lui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, citat de Mediafax.

Fata fost transportată la Spitalul Orăşenesc Năsăud, în stop cardio-respirator, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Poliţistul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult