Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un poliţist şi-a împuşcat mortal părinţii, apoi şi-a tras un glonţ în cap

Un poliţist şi-a împuşcat mortal părinţii, apoi şi-a tras un glonţ în cap

scris de D.S.S.
4 afisari

Un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Oradea şi-a împuşcat mortal părinţii, miercuri noapte, după care a încercat să se sinucidă în maşina proprietate personală, în faţa blocului în care locuieşte.Poliţistul se numeşte Gabriel Venter, în vârstă de 33 de ani, şi era agent în cadrul Poliţiei municipiului Oradea, el fiind transferat de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Bihor

Poliţistul Gabriel Venter şi-a împuşcat mortal părinţii, apoi şi-a tras un glonţ în cap

Am fost solicitaţi prin 112, iniţial la un pacient care a fost găsit decedat în Gara Velenţa, cu plagă toracică, ulterior am fost solicitaţi în faţa unui bloc de pe strada Seleuşului, că cineva s-a împuşcat în maşină, după care am fost solicitaţi la al treilea caz, unde mama a fost găsită decedată„, a declarat dr. Tiberiu Bondar, medic coordonator al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor.

Potrivit doctorului Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, mama şi tatăl au decedat. „Nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Fiul a ajuns la spital, colegii mei îl investighează, dar şansele de supravieţuire sunt foarte mici„, a declarat Borcea pentru Mediafax.  Potrivit comisarului şef Adrian Bucur, şeful IPJ Bihor, agentul Venter a fost încadrat direct după terminarea cursurilor la Poliţia de Frontieră Bihor în 2001, de unde a fost transferat în 2009 la Poliţia municipiului Oradea şi a fost testat psihologic în acelaşi an. „Din primele verificări, este vorba de o dramă sentimentală, agentul având o relaţie interzisă de părinţii săi cu o femeie căsătorită„, a declarat Bucur prezent la locul unde s-a împuşcat Venter.

foto: ebihoreanul.ro

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a declarat că tragicele evenimente au început în jurul orei 21.30, când Venter a mers la locul de muncă al tatălui său, cu maşina proprietate persoanlă, care lucra pe strada Rampei, în zona Triajului CFR ca agent de pază. Poliţistul l-a împuşcat în zona abdominală, martorii relatând că s-au auzit două focuri de armă. „După aceea, agentul Venter s-a deplasat la locuinţa mamei sale, pe care a împuşcat-o, apoi, tot cu maşina personală, s-a dus pe strada Seleuşului şi s-a împuşcat în cap în interiorul autoturismului. În interiorul maşinii s-a găsit pistolul agentului, iar acum se caută toate tuburile cartuşelor trase. La ora actuală, agentul este în comă profundă la spital„, a mai spus Gavra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult