Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un poliţist şi-a tras un glonţ în cap la Buzău (VIDEO)

Un poliţist şi-a tras un glonţ în cap la Buzău (VIDEO)

scris de D.S.S.
1 afisari

Un poliţist, angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, s-a împuşcat, sâmbătă seară, cu pistolul din dotare, în sediul Poliţiei municipiului Buzău, transmite corespondentul Mediafax.

Din primele informaţii a reieşit că poliţistul, care avea 36 de ani, s-a împuşcat cu pistolul din dotare, în sediul Poliţiei municipiului Buzău. El venise la serviciu cu puţin timp înainte de începerea programului de lucru. Surse din Poliţie spun că ofiţerul ar fi lăsat un bilet de adio, însă deocamdată nu se cunoaşte conţinutul acestuia. Poliţistul a fost evaluat psihologic ultima dată în anul 2009, iar rezultatele nu au indicat nicio tulburare psihică, o nouă testare fiind programată pentru anul viitor. Bărbatul de 36 de ani era absolvent al Şcolii de Poliţie din Câmpina, iar în 2006 absolvise Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie, fiind avansat ca inspector. El lucra la Secţia 4 de Poliţie Rurală din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Biroul de Relaţii cu Presa al IPJ Buzău, poliţistul fusese evaluat ultima dată în 2009, fără ca testele psihologice să indice vreo neregulă. Ea a precizat că o nouă testare era programată pentru anul viitor. Conform sursei citate, inspectorul nu avea probleme la serviciu, nu era cercetat disciplinar şi avea rezultate bune în activitate.

Poliţistul a fost găsit împuşcat în cap cu pistolul din dotare, într-un birou încuiat din sediul Poliţiei municipiului Buzău, de către doi agenţi. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa, susţin surse din Poliţie. Surse din cadrul IPJ Buzău spun că bărbatul venise la serviciu mai devreme de momentul în care trebuia să intre în tură, şi-a luat în primire arma, fără să dea ceva de bănuit, după care nu a mai fost văzut.

Inspectorul a lăsat un bilet de adio în care îi cere scuze soţiei pentru gestul făcut. Familia inspectorului a fost chemată la sediul Poliţiei, soţiei poliţistului făcându-i-se rău la aflarea veştii. Ulterior, ea a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe Salvare chemaţi la sediul Poliţiei municipiului Buzău. La ieşirea din sediul Poliţiei, socrul inspectorului a declarat că bărbatul nu avea probleme, avea o familie frumoasă, însă în ultima vreme avea o uşoară depresie. „Nu avea probleme financiare, financiar stăteau mult peste medie, nu ştiu ce l-a determinat să facă asta. Poate o să aflăm mai multe zilele următoare. Parcă să spun că în ultima vreme avea o uşoară depresie. Cred că sistemul e de vina„, a declarat socrul poliţistului mort.

Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii mici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult