Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un primar din judeţul Ilfov a fost reţinut pentru luare de mită

Un primar din judeţul Ilfov a fost reţinut pentru luare de mită

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov l-au reţinut pe primarul oraşului Măgurele, Dumitru Ruse, pentru luare de mită.

catuse

Primarul din Magurele, Dumitru Ruse, a fost retinut pentru luare de Mita

Joi, 7 iunie, Dumitru Ruse, a fost surprins în flagrant, chiar în interiorul primăriei, în timp ce a primit 1.500 de lei, bani reprezentând jumătatea din suma pretinsă pentru o favoare. Primarul din Măgurele a fost denunțat la Parchetul General, pe 5 iunie, de un bărbat căruia îi ceruse mită 3.000 de lei pentru a-i da permisiunea să depoziteze o cantitate mare de moloz şi materiale de construcţii pe care le adunase în urma demolării unei case.

În urma acestei acţiuni, conform Agerpres, primarul oraşului Măgurele din judeţul Ilfov a fost reţinut pentru luare de mită de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. Dumitru Ruse a fost ales primar al oraşului Măgurele în 2008 din partea PDL, însă în acest an a trecut la PSD.

1 comentariu

ciufulici 07-06-2012 - 17:11

CIUCIULIKA, SARITI BAI ! uite ce minciuni se pun pe spatele PSD-ului

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult