Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un subofiter de la Unitatea Militara Barlad s-a impuscat

Un subofiter de la Unitatea Militara Barlad s-a impuscat

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Un subofiter de la Unitatea Militara din municipiul Barlad, judetul Vaslui, in varsta de 30 de ani, s-a impuscat, sambata dimineata, la ora 4, cu arma din dotare.

Transportat de urgenta la spitalul din Barlad, din cauza starii sale foarte grave, medicii nu l-au mai putut salva.

“Am primit apelul prin intermediul numarului de urgenta 112 in jurul orei 4 dimineata. Un echipaj s-a deplasat imediat la Unitatea Militara din Barlad, a luat victima care se afla intr-o stare foarte grava si a transportat-o la spital, dar tanarul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Doina Spiru, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui, citata de Agerpres.

Procurorii Parchetului Militar Iasi au demarat o ancheta in acest caz.

0 comentariu

deputat 25-05-2010 - 18:01

pai d-aia am ajuns aici cu matelotul asta chior si betiv. biet popor ce soarta ai, biata Romanie, pe mainile cui ai ajuns!!!!

FORESKIN 26-05-2010 - 09:41

…spune-le sa-si faca provizii pentru la iarna.. sa creasca porci.. puna muraturi.. cumpere lemne… Diferenta dintre COMUNISM si acum e ca pe „vremurile bune” – aveam de toate.. inclusiv bani si Legea 18… iar acum CRAPAM DE FOAME, DE FRIG, FARA DOCTORI si DOCTORII, FARA PENSII, FARA SPERANTE.. iar hotzii sant la mare cinste…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult