Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un subofiţer din Buzău i-a zburat creierii soţiei, apoi s-a sinucis-VIDEO

Un subofiţer din Buzău i-a zburat creierii soţiei, apoi s-a sinucis-VIDEO

scris de D.S.S.
3 afisari

Caz şocant petrecut azi-noapte în Buzău. Un militar şi-a împuşcat mortal soţia cu arma din dotare şi apoi s-a sinucis. Bărbatul, sergent major la o unitate de geniu din Buzău, se afla în timpul serviciului.

Un subofiţer din Buzău i-a zburat creierii soţiei şi apoi s-a sinucis

Un subofiţer din Buzău i-a zburat creierii soţiei şi apoi s-a sinucis-foto:adevarul.ro

Un militar din Buzău, Ion Aniţoiu, şi-a împuşcat mortal soţia în benzinăria la care aceasta lucra, apoi s-a sinucis. Femeia apucase să apese butonul de panică, însă firma de pază a venit prea târziu.

Descoperirea macabră a fost făcută luni noapte, în jurul orei 2.00, de un tânăr de 17 ani care intrase în benzinărie pentru a cumpăra ceva. Imediat după el, au apărut şi angajaţii firmei de pază, care au anunţat poliţia. Întreaga scenă a fost văzută şi de un vânzător de la o staţie de GPL din vecinătate.

În vârstă de 34 de ani, bărbatul era sergent major la o unitate de geniu din Mărăcineni. Se întorsese în toamna anului trecut dintr-o misiune în Irak. El şi soţia lui se aflau în proces de divorţ şi îşi creşteau separat cei doi gemeni.

Poliţiştii şi procurorii militari au deschis o anchetă pentru a afla care este motivul pentru care subofiţerul şi-a executat soţia şi apoi s-a sinucis.

În legătură cu acest eveniment, Ministerul Apărării Naţionale ne-a transmis următorul comunicat de presă:

Marţi, 26 aprilie, în jurul orei 01.30, sergentul major Ionel Aniţoiu, aflat în serviciu la UM 01654 Buzău, a părăsit fără aprobare unitatea, având asupra sa un pistol calibru 7,65 mm şi muniţia aferentă. Subofiţerul s-a deplasat la locul de muncă al soţiei, o staţie de alimentare cu carburanţi din municipiul Buzău, a împuşcat-o mortal pe aceasta, apoi s-a sinucis.

Sergentul major, în vârstă de 34 ani, era angajat în armată din anul 2002 şi avea doi copii.

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie din cadrul UM 01654 cercetează circumstanţele producerii evenimentului.”

Fusesem să o iau pe mama de la serviciu şi am intrat să îmi cumpăr un pachet de ţigări. Atunci am văzut în spatele tejghelei cele două persoane pline de sânge şi am ieşit afară să o strig pe mama. Imediat au venit doi agenţi de la firma de pază care au chemat poliţia„, a declarat Mădălin Radu, tânărul care a descoperit cadavrele, pentru adevarul.ro

Sosiţi la faţa locului, criminaliştii au constatat că au fost trase trei cartuşe cu un pistol Carpaţi. După vizionarea imaginilor surprinse cu camera de supraveghere din incinta benzinăriei, anchetatorii au observat că preţ de câteva secunde cei doi s-au certat, femeia a apucat să apese butonul de panică al alarmei, bărbatul a băgat mâna sub haină după care au urmat focurile de armă..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult