Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un tânăr care a pierdut controlul mașinii s-a oprit cu ea în primărie

Un tânăr care a pierdut controlul mașinii s-a oprit cu ea în primărie

scris de Z.V.
209 Afisari

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Brașov, au scăpat cu viață după ce au fost implicați într-un grav accident, marți noapte.

Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a ajuns pe trotuar, unde a distrus tot ce i-a ieșit în cale pe o distanță de aproape 100 de metri.

Acesta ar fi avut viteză foarte mare deoarece a reușit să doboare un stâlp de iluminat, a rupt câteva bănci, apoi s-a oprit în clădirea primăriei.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecialaă cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale necesare victimelor și pentru asigurarea măsurilor p.s.i. la fața locului.

Cele 4 victime de sex masculin, au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate. Acestea erau conștiente, politraumatizate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS