Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un taxi a ars ca o torță în mijlocul Bucureștiului

Un taxi a ars ca o torță în mijlocul Bucureștiului

scris de C.F.V.
23 afisari

Tragedie în centrul Capitalei, sâmbătă noapte. Un taxi a luat foc după ce a s-a izbit puternic de un autobuz cu pasageri. Din nefericire, în urma impactului, șoferul taxiului a decedat, iar cei patru pasageri care se aflau în autoturism au fost transportați la spital.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Regina Maria din București. Șoferul taxiului a pierdut controlul volanului, ar fi derapat pe linia de tramvai și s-a izbit frontal de un autobuz STB care circula regulamentar. În urma impactului puternic, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar cele 5 persoane care se aflau în taxi au fost rănite. Oamenii au sărit în ajutorul acestora și au reușit să îi scoată dintre fiare. La fața locului au ajuns șase echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare. Din nefericire, șoferul taxiului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Celelalte 4 victime care se aflau în autoturism au fost transportate de urgență la spital. Doi minori au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar alți doi tineri de 20 și 25 de ani au ajuns la Spitalul Universitar. În autobuz STB nu erau călători în momentul impactului, iar șoferul acestuia nu a pățit nimic. Traficul în zonă a fost blocat complet zeci de minute pe durata intervenției. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS