Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Un tren a lovit un tir cu bere. Vezi unde

Un tren a lovit un tir cu bere. Vezi unde

scris de A.P.
0 afisari

Trenul personal 4502 Siculeni – Braşov a lovit, vineri dimineaţă, remorca unui tir încărcat cu bere.

Circulaţia feroviară este închisă între staţiile Miercurea Ciuc şi Siculeni (linie simplă), informează CFR Călători. Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 96+892 (de la ieşirea din Miercurea Ciuc), prevăzută cu semnale acustice şi luminoase. Niciunul dintre pasagerii trenului nu a fost rănit.

În urma impactului cu remorca tirului, trenul (format dintr-o ramă electrică) a fost avariat, au fost loviţi doi stâlpi de înaltă tensiune, iar mecanicul trenului a fost rănit şi transportat la spital. Acesta se află în afara oricărui pericol.

În urma accidentului, au fost anulate şase trenuri personale care circulă pe relaţia Siculeni – Miercurea Ciuc şi retur şi au fost introduse suplimentar în circulaţie patru trenuri care circulă până la/de la Siculeni şi retur, respectiv până la/de la Miercurea Ciuc şi retur. Între staţiile Siculeni şi Miercurea Ciuc se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

Echipele de intervenţie feroviară se află la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni pentru eliberarea gabaritului, remedierea defecţiunilor produse la stâlpii de înaltă tensiune, repunerea sub tensiune a liniei de contact şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult