Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Unde era student românul mort în avionul doborât în Ucraina

Unde era student românul mort în avionul doborât în Ucraina

scris de A.P.
10 afisari

Studentul de la Universitatea de Medicină din Cluj-Napoca mort în accidentul aviatic din Ucraina, alături de iubita sa, şi ea studentă la Medicină în Cluj, avea cetăţenie română şi canadiană şi studiase la un liceu şi la o universitate din Canada, fiind reprezentantul studenţilor în Senatul UMF.

Pe pagina de Facebook a tânărului apare faptul că acesta absolvise în 2008 Liceul Ajax din Ontario, iar în anul 2012 a absolvit Universitatea Waterloo, tot din Ontario, iar timp de câteva luni, între septembrie 2011 şi 2012, a lucrat la un centru medical din acelaşi oraş canadian.

Tânărul, A. A., în vârstă de 24 de ani, s-a născut în Cluj-Napoca, oraş în care mai locuieşte doar un unchi de-al său, el emigrând cu părinţii în Canada şi reîntorcându-se în oraşul natal pentru cursuri la cea de-a doua facultate.

Colegii săi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj-Napoca spun că era un student foarte bun, care se simţea mai mult român decât canadian. Era înscris la secţia engleză, dar se simţea mai mult român decât canadian. Învăţa bine, îşi luase examenele, nu avea probleme, era în anul II. Mi s-au tăiat picioarele când am auzit despre accident. Ce şanse erau să se afle în acel avion care pleca din Olanda în Malaezia?”, a afirmat o studentă a UMF.

O altă colegă a tânărului spune că acesta avea o iubită, O. I., din Germania, tot studentă la Facultatea de Medicină şi tot la secţia engleză, care şi-a pierdut şi ea viaţa în accidentul aviatic. Cei doi mergeau cu avionul în Australia, la un congres de medicină.

„Era cu prietena lui în avion, mergeau spre un congres privind combaterea SIDA. Îmi pare nespus de rău, e groaznic să ştii pe cineva care a murit în acel accident tragic, a spus aceasta pentru Mediafax.

15 comentarii

Titircă Inimăbună 18-07-2014 - 19:22

SECETA NEUTRONICA DIN RUSIA A DEVENIT DE NESUPORTAT

In plina Moskova nivelul radiatiilor este ca si nul!
iata unde duce privarea de neutroni, kremlinistii omoara romani!

Titircă Inimăbună 18-07-2014 - 19:27

Hiroshima a fost necesara (caci pana la urma se putea si fara) insa cu Moskova alta este treaba – ESTE O OBLIGATIE DE BUN SIMT

neacsum 18-07-2014 - 23:53

Dumnezeu sa il odihneasca pe tanarul student ca si pe toti cei decedati in tragicul accident sau ce o fi fost, indiferent din vina cui.Ma intreb numai de unde o sti autorul acestor randuri ca tanarul canadian se simtea mai mult roman, s-a destainuit, autorului, a lasat un mesaj pe Fbook, sau a facut ca in bancul cu Funar care simtind ca e pe moarte a cerut cetatenie maghiara numai asa ca sa moara un maghiar si nu un roman?

ValVerde 19-07-2014 - 01:25

Ma intreb numai de unde o sti autorul acestor randuri ca tanarul canadian se simtea mai mult roman, s-a destainuit, autorului, a lasat un mesaj pe Fbook,

===

Vilvoi, ai impiedicari la citire?
Nu ma mira, la scoala militara de produs rebuturi NATO se citeau numai consoanele.

Autorul a pus urechea la Magia Bucegilor si asa a aflat…sau poate stie de la colegii decedatului, dar nu cred, ca prea a scris-o direct, asa ca trebuie sa fie vreo conspiratie impotriva romanismului:

” Colegii săi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj-Napoca spun că era un student foarte bun, care se simţea mai mult român decât canadian. „

neacsum 19-07-2014 - 01:55

Si musca ce zicea?

Mircea 19-07-2014 - 06:53

Deci ai inteles de unde stia autorul ?

„Colegii săi de la Facultatea de Medicină a UMF Cluj-Napoca spun că era un student foarte bun, care se simţea mai mult român decât canadian.”

Si totusi care sa fie explicatia ca nu intelegi texte simple scrie in limba romana ? Mustele sunt vinovate ?

urbos 19-07-2014 - 07:07

Labagiule, parazitule, ai sarit si tu din canal? Nu ai vazut ca lindic deja a grohait? Simti nevoia sa repeti?

Mircea 19-07-2014 - 07:19

Repetitio est mater studiorum.

urbos 19-07-2014 - 07:33

Atunci repeta in mortii ma-tii pana iti intra in capu ala de sobolan, in caietelu de ode. Nu trebuie s-o faci pe un forum, ca sa-l umpli cu inutilitati.

briel 19-07-2014 - 06:14

Andrei Anghel, Canadian On Malaysia Airlines Flight, Was From Ajax, Ontario

http://www.huffingtonpost.ca/2014/07/18/andrei-anghel-canadian-malaysia-airlines-flight_n_5599506.html

UnUL 19-07-2014 - 08:44

Da: un româno-canadian student la Cluj și cu prietenă nemțoaică. Asta e globalizarea.
Dumnezeu să-i odihnească!

DimonGok 19-07-2014 - 08:08

работа в интернете

Вы ищите как заработать интернете ?
Да это возможно и даже при минимальных усилиях и затраты времени
На QIWIPROFIT.COM вы найдете то, что вы давно искали.

Titircă Inimăbună 19-07-2014 - 09:52

Ne cacam pe Russiaaaaaa !

iar Putin are cap de musca

MI-5 19-07-2014 - 15:07

Поцелуй нашу задницу

neacsum 21-07-2014 - 08:24

Cu exact aceleasi date si informatii se mai pot face cateva titluri si rupe inima targului, cum ar f: ” Unde era mort studentul roman din avionul doborat in Ucraina, ” ” Unde era doborat avionul studentului roman mort”, „Unde era roman studentul omorat in accidentul din Ucraina”, ” Unde era avionul studentului romanul mort din Ucraina” Unde ea Ucraina camnd a fost doborat romanul din avion” si lista ar putea continua. AP ne-a obisnuit cu astfel de stiri si articole care trezesc si mortii din Ucraina .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult