Unde este Cristian Sima şi de ce a fugit | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Unde este Cristian Sima şi de ce a fugit

Unde este Cristian Sima şi de ce a fugit

scris de M.A.
3 afisari

Cristian Sima a declarat vineri, la Realitatea TV, că este în Islanda, că a fugit din ţară de frică dar nu cu banii clienţilor săi.

Cristian Sima

Unde este Cristian Sima şi de ce a fugit

„Aşa cum am declarat, am pierdut banii. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban în niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Eu am plecat pentru că eram cu presiunea ajunsă la maxim. Am pierdut cam două milioane de euro şi două milioane de dolari. Am tranzacţionat prost şi am pierdut. Îmi este frică, îmi este frică efectiv fizic. Nu am nicio boală”, a declarat Cristian Sima.

Brokerul a precizat că se aşteaptă să se depună plângeri şi clienţii să ceară banii înapoi. De asemenea, acesta a spus că a făcut operaţiuni care au ieşit din mandatul semnat cu clienţii. „Am făcut tranzacţii mult mai riscante decât mandatul acordat. Este o poveste lungă, legată de cele trei entităţi la care aveam afaceri: WBS, Sibex şi Hotnews. Nu am vrut să dispar, ci să câştig timp”, a mai spus Cristian Sima.

Cristian Sima a declarat că ii este teamă de clienţii foarte puternici pe care i-a avut, din România, şi tocmai de aceea a ales să plece în Islanda, unde se află în prezent. „Mă simt mai protejat aici. Aş fi putut să mă întorc în Elveţia, dar acea adresă era cunoscută de toată lumea. Nu imi pun problema că nu mă găsesc, dar este mult mai bine in Islanda decât în Romania”, a declara Cristian Sima.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-10-2012 - 20:40

,,Patriarhul Daniel îl somează pe Cristian Sima să-i înpoieze banii cu care juca la bursă
13 octombrie 2012
Dan Panaet
0 comentarii

Patriarhul Daniel, unul dintre păgubiții brokerului Cristian Sima, se declară dezamăgit de gestul acestuia și îl somează să se întoarcă rapid în țară, pentru a-i înpoia banii. ”Din păcate, e vorba de o sumă foarte mare”, a declarat Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române. ”Dacă nu revine în țară urgent pentru a mă ajuta să-mi recuperez banii, domnul Sima mă obligă să îl excomunic. Eu am avut foarte multă credință în el, pentru că fără credință nu faci nimic, și uite că m-a dezamăgit.”

Cunoscută fiind apetența pentru risc a Patriarhului, multă lume se miră că acesta a apelat la Cristian Sima, un broker relativ prudent. Se știe că Patriarhului Daniel îl place să-și plaseze singur investițiile, mizând în special pe deprecieri ale unor valute puternice și pe falimentul unor giganți industriali din Statele Unite.

Patriarhul s-a arătat interesat să investească inclusiv în Facebook, dar nu atâta timp cât prețul unei acțiuni nu coboară sub 30 de arginți, deoarece Daniel riscă să nu câștige mare lucru.”

digital 13-10-2012 - 20:47

ăsta da patriarh,cred că are și ferarri și bordel!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult